ЖИТНИЯ ЧАСОВНИК НА ВЛАСТТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhitniya-chasovnik-na-vlastta/116834 SvobodnoSlovo.eu
ЖИТНИЯ ЧАСОВНИК НА ВЛАСТТА

 

Само да попитам, прелитайки над паметта си. Защо тези, които въоръжаваха ПП и ДБ по време на протестите срещу правителството на Борисов се оказаха терористи.

Умните и красивите замеряха Парламент, Съдебна палата и Министерски съвет с произведените от тези терористи домати и яйца, палеха полицаите със сламата, балирана от същите тези терористи. Сега, когато тези хора си докараха тракторите и комбайните се обвиняват в тероризъм, без да извадят и едно паве за замеряне... Но смениха пясъка в часовника на властта с жито и станаха терористи. Защото не се е намерил още никой да е по-голям от хляба.

По време на истинските терористични актове казах, че протестите ще се превърнат в бунт на гладните. И житото в академичния часовник на властта изтича...

Христо Стоянов

1 Коментара

Мишо

преди 7 месеца

Просто парче си СтоянOFF, убеждавам се за сетен път! Къде те сърби (отпред), къде се чешеш (отзад)! Пак замесваш, като на всяка манджа мерудия, любимият ти Буцко. А защо не кажеш, че тези "протести" са инспирирани и контролирани от ГРОБ?! Виж кои са се изправили там - Венци Върбанов, Зоров, Синапов, Степанчева, Коюмджиеви.... все храненици на ГРОБ! Те ще предадат "протеста" в удобния за Буци момент....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.