Значи можело Парламентът ни да е Парламент - без дрънкане на кофи, кухо нищонеказване и хвърляне на термини

https://svobodnoslovo.eu/komentar/znachi-mozhelo-parlamentat-ni-da-e-parlament-bez-drankane-na-kofi-kuho-nishtonekazvane-i-hvarlyane-na-termini/8694 SvobodnoSlovo.eu
Значи можело Парламентът ни да е Парламент - без дрънкане на кофи, кухо нищонеказване и хвърляне на термини

Значи можело Парламентът ни да е Парламент - без дрънкане на кофи, кухо нищонеказване и хвърляне на термини, които ползващите са чували само по телевизията.

Двама блестящи юристи дадоха тон на истински професионални дебати по важната за целия народ тема - правосъдие, и свързаното с нея име на Иван Стоименов Гешев. Слава на Бога “остриетата” на ГЕРБ, воглаве с баш конституционалистката на републиката, с юридически дипломи от незнамсикъде мълчаха.

Видяхте ли каква е разликата между Е. Захариева, А. Александрова, Д. Атанасова, Д. Кирилов, И. Гешев и т.н и Бойко Рашков и проф. Стоилов. Е, космическа е.

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.