Актуален слух: Брендо искал да се скрие в Неофит Рилски – селото на Ивелин Михайлов

Твърди се, че биг босът Брендо (вляво) поискал да се скрие в с. Неофит Рилски, където думата има идеологът на „Величие“ Ивелин Михайлов

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/aktualen-sluh-brendo-iskal-da-se-skrie-v-neofit-rilski-seloto-na-ivelin-mihaylov/136725 SvobodnoSlovo.eu
Актуален слух: Брендо искал да се скрие в Неофит Рилски – селото на Ивелин Михайлов

Твърди се, че биг босът Брендо (вляво) поискал да се скрие в с. Неофит Рилски, където думата има идеологът на „Величие“ Ивелин Михайлов

Биг босът от световна величина Евелин Банев – Брендо искал да си купи или наеме къща във варненското с. Неофит Рилски, край което е разположен Историческият парк на идеолога на партия „Величие” Ивелин Михайлов.

Актуалният и доста необичаен слух идва от ъндърграунда във връзка с изненадващото предаване на Брендо, докладва източникът.

Информацията ни гласи, че няколко дни след вота на 9 юни Брендо се свързал с Ивелин Михайлов и поискал подкрепа за купуване или наемане на къща в Неофит Рилски, осеяно с камери и безупречно ниво на сигурност, където да заживее на спокойствие, макар и издирван от Интерпол от далечната 2016-а. В отплата „Величие“ щяла да получи подобаващо финансиране…

Образцовото с. Неофит Рилски има своя частна охрана

Камерите принадлежат на „Пазителите” – фирма, която на теория охранява „Исторически парк”. На практика тя работи като частна полиция на територията на Неофит Рилски, а понякога и в съседни села.

Единственият българин в най-високите нива на световната мафия Брендо, обаче, получил отказ от Ивелин Михайлов за помощ и оттам започнали проблемите му с НАП, блокирането на сметки и т.н., твърди информаторът.

Ивелин Михайлов пък се притеснил и покрил жена си и децата, след като отказал да осигури пребиваването на Брендо в Неофит Рилски срещу обещание за финансиране на „Величие”.

В интерес на истината е повече от странно, че гангстер от величината на Евелин Банев, който разполага с няколко паспорта, връзки с наши и чужди служби и необятен поток от кеш, да поиска да се свре точно във варненското село, коментира изуменият източник.

Източник: narod.bg

 

1 Коментара

Мнение

4 days before

Имам сериозни подозрения, че използват някакви стари тракийски тунели да се движат между България, Гърция и Турция. Обикновено на входовете им има манастири. Време е да претърсят всички манастирски комплекси в Родопите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.