БЪЛГАРСКОТО ЗОМБИ…

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/balgarskoto-zombi/26750 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКОТО ЗОМБИ…

Според широко разпространената легенда, идваща от фолклора на африканските роби на остров Хаити, зомби означава съживен по фантастичен начин труп, напълно загубил контрол над себе си и над тялото си и напълно подчиняващ се на чужди заповеди.

Зомби може да се създаде и от жив човек. За целта бокорът – жрецът магьосник, дава на жертвата си отвара, от която тя изпада в кома. След това човекът бива погребан от семейството си само за да бъде изровен от бокора, който го превръща в свой роб.

В преносен смисъл зомби може да означава буквално поробен от някакви увлечения, убеждения или култове човек.

Легендата свързва понятието с черната магия, популярна на остров Хаити, а популярността на зомбитата се дължи главно на холивудската киноиндустрия и десетките филми за зомбита-човекоядци, зомбита-преносители на унищожителна епидемия и прочее, в които върху екзотичните вярвания се наслагват елементи от европейския фолклор (върколаци, вампири и други).

В популярната култура зомбиране е и мозъчно промиване или промиване на мозъци. С това понятие се обозначат различни тактики за контролиране на масовото съзнание. Методът за такова зомбиране е пропагандата чрез средствата за масова информация.

Днес глобалните медийни корпорации са бокорът, жрецът, който зомбира милиони. И у нас е така с българските зомбита. И у нас милиони са превърнати в зомбита и зад това стоят медиите.

Забележете къде се месят фондации и НПО от рода на БХК, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ и подобни бокори– месят се в медиите, в културата и в образованието. Както се казваше в една древна поговорка – ако искаш да унищожиш врага си – образовай децата му.

Тези фондации и тинк танкове, налагат у нас безапелационно евроатлантическите ценности, изразяващи се в джендър културата, унищожението на човешкото разбиране за различни раси, полове, вяра и нации, унищожение на духовността и създаване на култ само към парите и личния комфорт. Те правят точно това – зомбират децата ни и които успеят от нас.

Те знаят, че само така ще ни доунищожат. Всъщност, това не са никакви фондации ами са съвсем чистокръвни щабове на армията, която трябва да доубие България и българите, а най-лесно, бързо и сигурно това става чрез телевизии, сайтове, радиа и прочее.

Шефовете в медиите са свързани с тези щабове. Няма национална медия, в която да не са намесени западни компании, фондации или мозъчни тръстове. Комфортът на бокорите, които зомбират милиони българи е осигурен и от управлението в страната ни и то на всички нива.

Само забележете – всичко, що е свързано с някаква проява на национализъм и патриотизъм, всичко е представяно като простащина. Ерго – най-простите хора са националисти, традиционалисти, консерватори. Национализмът, според тях, задължително е обвързан със слушането на чалга, а културните, образованите и възпитаните се прехласват пред неща като джендър, западна демокрация, чернокожи, глобализъм, гей паради…

Масово българин се налага като символ на простотия и изостаналост, а държавата България – като символ на разруха,корупция и материална и духовна нищета. И това го правят И българи, макар и зомбита. Тази ужасна многогодишна кампания и днес превръща нови хиляди българи в зомбита.

Подобно зомбиране, да не кажа още по-страшно е с българите в чужбина. Вижте сайтовете им. Страшни глупости пише там. Ако ги чете непредубеден човек ще помисли, че България е Хаити, защото Хаити е най-бедна в света от много много години. Та – България е Хаити, а те всички живеят в някакъв свръхкомфортен английски или германски рай. Всъщност, те самите са в Хаити – територията на зомбитата, при все и част от тях не знаят къде точно географски се намира този остров и защо оттам са зомбитата, пак защото те самите са зомбита, Смешно и жалко е.

Разбира се, и там има много нормални хора, които плащат ипотеки, временно са там с цел печалба или имат няколко години до пенсия. Не можем да простим обаче на зомбитата, които не учат децата си на роден български език. Двама родители българи, които говорят с детето си на английски, испански, френски или немски си е чисто зомбиране. Жрецът бокор, който ги е зомбирал, май е прекалил с магията.

Прекалил е и при една група сънародници у нас. Те са друг вид наши зомбита. По-малобройни са от масовите жертви на бокор телевизиите, но са много по- вредни. Иде реч за онези интелигентни зомбита, които дълбоко са повярвали, че изчезването на България и българите е някакъв логичен процес, някаква фатална неизбежност и едва ли не е нещо хубаво, че България може да бъде заселена с всякакви африканци, азиатци, ако щете и марсианци, че е съвсем нормално прекрасните ни момичета да се омъжват за западняци и децата им да не са българчета, че всички LGBTQ… са нещо прогресивно и нормално, както и разрешаването на еднополовите бракове, педофилията, браковете с животни и всякакви други идиотщини на научния и ненаучния либерализъм.

Същите зомбита са убедени, англосаксонската система за глобализация е безалтернативна, както са без алтернатива английския език и латиницата, а родната кирилица е някакъв ненужен реликт, подобно на вярата в Бог, нормалните семейства, любовта между мъж и жена, усещането за расова и национална принадлежност.

Същите живи мъртъвци вярват че свободната конкуренция, социалният дарвинизъм, дългата ръка на пазара, либерално-демократичния строй са без алтернатива, а единственото към което трябва човек да се стреми е AUDI Q7, яхта, няколко пълни банкови сметки и палат в полите на Витоша с външно и вътрешно джакузи. Те наистина вярват, дълбоко в себе си вярват, че последните 30 год у нас са преход към нещо си, че държавна сигурност е виновна за съвсем всичко, че всеки нов магазин на Кауфланд е поредна крачка към запада, че Тръмп и Орбан са някакви копия на комунисто фашиста Путин, които са зомбирани от него и искат да съсипят прекрасната/за тях/ мулти култи, трансрасова, мултинационална, многоджендърна и напредничава Европа.

За тези специални зомбита е so stupid да се говори, че македония е българска, тъй като всички сме в мултинационалния глобализиран свят.

Такива зомбита са голяма част от днешния ни елит. Ако масата зомбита може да се командват като с дистанционно управление от телевизията и при промяна на пропагандата би се върнала към нормалност, тези по-специални зомбита са далеч по-трудни за лечение.

Такива зомбита съставляват значителна част от всички сфери на управлението в България. Бокори са им най-черните магьосници на земята. Затова борбата с тях ще е борба на унищожение - ние или те.

Иван Спирдонов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.