БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНИСТ ЗА ИЗМАМАТА КОВИД

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/byagstvo-ot-otgovornist-za-izmamata-kovid/113902 SvobodnoSlovo.eu
БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНИСТ ЗА ИЗМАМАТА КОВИД

 

Натрупаните доказателства, че Covid е била организирана пандемия са убедителни. Умишленото използване на грешни PCR тестове, умишленото фалшиво докладване на смъртни случаи от Covid, както се препоръчва от Световната здравна организация и финансовите стимули за болниците да докладват всички смъртни случаи като от Covid, както и забраненото лечение с ефикасни лекарства, се комбинираха, за да създадат високо ниво на страх и паника. Това принуди масите да приемат „ваксинацията“ срещу Covid, която генерира огромни печалби за Big Pharma и свързаните с нея медицински и политически измамници с масови посегателства върху гражданските свободи от страна на правителствата.

Почти никой не е починал от самия Ковид. Те починаха от липса на адекватно лечение. Протоколът диктуваше, че ако се заразите и ако се влошите след седмица, отидете в болницата, където ви поставяха на вентилация, неправилно лечение, което обикновено води до смърт. Лекари, спасили живота на свои пациенти с ивермектин и хидроксихлорохин, са наказвани. Държавните лекари бяха уволнявани, а тези с частна практика атакувани от властите с прекратяване на медицинските им права, което доведе до лишаване да практикуват професията си. Изтъкнатите медицински учени, които разобличиха този подход за максимализиране на смъртта, бяха демонизирани и положени всички усилия да бъдат заглушени и унищожени професионално.

Най-големият брой смъртни случаи, които продължават и до днес, идват от ваксините. Навсякъде, всеки ден внезапно умират двоно и бустерно ваксинирани спортни звезди и популярни личности, които са служили за реклама на безопасността на „ваксината“ срещу Ковид. Корумпираната медицина си затваря очите за неоспоримите факти.

Карантината, маските, „ваксините“ нанесоха голяма вреда на хората и не облагодетелстваха никого, освен печалбите на Big Pharma и плана на правителството за отслабване на гражданските свободи.

Всичко това се знае, но отговорност нямаше. Програмата за масови убийства и увреждане на населението на света се игнорира. Медицинските власти все още препоръчват ваксиниране, дори за бебета. Това гарантира, че втората и третата вълна от смъртни случаи и увреждания ще бъдат причинени от следващите планирани пандемии. Бил Гейтс го обеща. Лековерни хора ще има и тогава не по-малко.

Защо този кървав заговор срещу човечеството се пренебрегва? Хиляди медици и лекари не го пренебрегват, но медиите продължават да обвиняват водещите световни експерти в разпространение на „дезинформация“. Продължават усилията да се заглуши науката и да се прикрие истината. Самите медицински университети са част от усилията за отказа да признае истината.

Другата част от проблема е, че много от тези, които са били измамени и така категорично защитаваха ваксинирането, блокировките и маските пред семейството и приятелите, са твърде гузни, за да признаят грешката си. Безгрижието, лековерността и слабостта на по-голямата част от населението са несъвместими със запазването на гражданските свободи. Тоталитаризмът идва и той е толериран от масите и радостно приветстван от „демократите”.

НА НИКОЯ ЗДРАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВЕЧЕНЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИМ...

Светослав Атаджанов

8 Коментара

moitoi

преди 9 месеца

Най-големите Престъпления срещу Човечеството са -В името на Човека!!! Една Епоха започна с Алберт Айнщайн и завърши с Алберт Бурла шефът на Пфайзер ...ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР!!!Вече ще ходя на ВЕТЕРИНАР!!!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 9 месеца

А черешката на тортата е това, че т.нар. вирус SARS-CoV-2 най-вероятно изобщо не съществува, а поради това - самата "пандемия" се явява най-голямото организирано и извършено престъпление в историята на човечеството.

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Никой не лапна наградата от 1 млн. долара да докаже съществуването му по метода на Кох! Но това, разбира се, е за теоретиците на конспирацията. Следващата конспиративна теория е избиването на п@рдящите крави, изсичането на дърветата(за да не пречат на пет джи), закриването на слънцето с кемтрейлс и създаването на локален парников ефект, който да оправдае предстоящите климатични локдауни. Пръскането на населението с литий- за да е кротко, е от компетенцията на извънземните- които може всеки момент да ни нападнат, за да оправдаят някой локдаун. Да идват извънземните и да се приключва.

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

По темата съм прочел десетки статии, у нас НИЩО. Поне в https://www.globalresearch.ca/ и в https://www.mondialisation.ca/ и двата канадски сайта, имаше ОБИЛНИ МАТЕРИАЛИ, които показваха УРОДЛИВОСТТА на сегашната Западна политика, насочена към световен диктат, милиардни печалби за американската фармацефтика и прикрито редуциране на населението, досущ по известните ФАШИСТКИ МЕТОДИ, само че в световен мащаб. НИЕ НЯМАМЕ МЕДИИ, НЯМАМЕ ЖУРНАЛИСТИ, А ТЕЗИ, КОИТО СА НАИСТИНА ДОБРИ СА ПРОДАДЕНИ. един от тях Светослав Терзиев от в. СЕГА, а и колко други.

Коментирай

Абориген

преди 9 месеца

НА НИКОЯ ЗДРАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВЕЧЕНЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИМ...

Коментирай

stanislav

преди 9 месеца

Тъкмо се изненадах от съществуването на вестник "Свободно слово", в който някога работех при главен редактор Йордан Василев и попаднах на тази потресаващо идиотска статия. Срамно е да се публикува подобна шокираща демонстрация на воинстващо невежество.

Коментирай

Половраг

преди 9 месеца

Освен статията,която е писана като поетична поплювка срещу всичко и всеки ,са интересни и коментарите. Но това е друга тема. Както и това,че китайците никога няма да си признаят, заслугите по създаването на вируса.

Коментирай

Розалия

преди 9 месеца

Изключително точна статия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.