Едно четиричленно семейство от така наречените бежанци получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари, докато нашите деца и родители мизерстват

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/edno-chetirichlenno-semeystvo-ot-taka-narechenite-bezhanci-poluchava-bezvazmezdno-4800lv-na-mesec-ot-nashite-pari-dokato-nashite-deca-i-roditeli-mizerstvat/4124 SvobodnoSlovo.eu
Едно четиричленно семейство от така наречените бежанци получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари, докато нашите деца и родители мизерстват

Петков и Сорос си докараха цяла армия протестиращи от чужбина. Днес две трети от протеста в София бе от така наречените украински бежанци - ония с лексусите и мерцедесите. Някой задава ли си въпроса - дали всеки втори софиянец има украинското знаме в къщи, ей тъй за всеки случай.

Това обаче е едва началото на много голяма геополитическа игра и ние - българския народ ще я загубим, ще я загубим категорично. България се движи с бързи темпове по украинския сценарий.

Една голяма част от украинците ще останат за винаги в България. Те са основно от западна Украйна и Киев. Хората, които извършиха преврата през 2014година. За тях няма обратен път към Украйна. След месец, два или три Украйна в крайна сметка ще бъде превзета от руските войски и ще бъде установена нова власт. По-голямата част от бежанците няма да искат да се върнат, ще бъдат преследвани от новите власти за престъпленията извършени от тях през последните осем години. За разграбените богатства на страната, за издевателствата над рускоезичните украинци, за нацистките им възгледи. Не напразно виждаме само скъпи лимузини и куфари с пари от иначе една банкрутирала страна. Голяма част от бежанците са елита на сегашния режим и техните близки.

Това е армия от крайно агресивни русофоби, която ще бъде поканена от българските партньори (управляващи) на САЩ да живеят в България, затова и се създават тези безпрецедентни условия на живот за тях. "Това не са бежанци като другите", както се изрази Петков, това са петзвездни бежанци. Пълен съпорт, петзвезден лукс и пари на джоб. Едно четиричленно семейство от така наречените бежанци получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари, докато нашите деца и родители мизерстват. Това е най-голямата предлагана помощ от всички европейски държави в съотношение заплати стандарт на живот.

До момента в страната са влезнали около 200 000 украинци и ще влезнат поне още два-три пъти повече. От тях дори само двадесет процента да останат ще са между 100 и 200 хиляди. Една цяла армия, която ще стане гръбнака на българските нацистки батальони. Ще се слеят с маршируващите на Луковмарш, ще им покажат как се прави революция на чисти арийци. Ще насаждат омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да се нарече русофил. Ще превърнат България от русофилска в русофобска страна.

Важна подробност е, че украинците се настаняват на големи групи, точно в населените места с голяма концентрация на постоянно пребиваващи руски граждани в България. Това е изключително подла и опасна политика, която застрашава живота на много хора, включително българи. Целта тук е да се създаде напрежение и да се прогонят руснаците и да се разруши диаспората, която вече са създали в България. На тяхно място трябва да се установят фанатизирани русофоби.

В последните няколко дни видях огромно недоволство от изказванията на Соломон Паси, но не видях един, който да улови какво стои зад тях.

За да разберем защо е тази реторика от Соломон Паси е необходимо да разберем какво цели всъщност той или хората зад нето. Първо трябва да се каже, че освен Соломон Паси, в правителството има още няколко български евреи, които използват подобна реторика, дали е съвпадение, не мисля. Веднага отварям скоба и казвам, че тези хора не олицетворяват и не изразяват българската еврейска общност, а са просто брънка в една мръсна игра на задокеанските си господари в частно качество.

Целта според мен е, да се предизвика дразнене именно върху радикално настроените крайни националисти, да се събудят един вид. Паси съвсем съзнателно цели да предизвика скандализиране на тези среди, като имплицитно използва именно еврейският си произход. Това трябва да послужи за катализатор, за отприщване на събраната потенциална енергия у тези радикални среди.

Много хора може да не са забелязали, но на фона на най-голямото еврейско представителство в изпълнителната власт, това на настоящото правителство, през тази година Луковмарш бе най-големият и най-добре организиран до сега. В кратка историческа ретроспекция, ако направим паралел с Украйна ще забележим една интересна картина, където признатите за нацистки от сената на САЩ батальони "Айдар", "Азов", "Десен сектор" и др. са създадени и процъфтяват при управлението на евреи президенти - Порошенко и Зеленски и са финансирани също така от Порошенко и други евреи олигарси, като Коломойски. За крайно десните националисти нацисти руснаците и евреите са еднакво омразни по определение.

Ситуативно интересите на САЩ и нацифицираните националисти съвпадат, а това,че някои от хората им в управленските структури са евреи е контролируем процес. Важна е крайната цел, а тя е създаването на устойчиво развиващсе антируски фронт в България, който от определен момент нататък се развива по законите на верижната реакция. Приемането безконтролно на толкова много имигранти, създаване на условия за тяхното постоянно заселване, пробуждането на радикалните националисти и реториката на хората като Паси са част от един общ процес.

Една обща цел, а тя е да се откъсне окончателно българското общество то романтичната си привързаност към Русия. България трябва да стане като Полша, Украйна, Румъния и прибалтийските републики - твърд русофоб. Като бонус ще получим биологичните лаборатории, коит ще напуснат Украйна, още американски бази и като черешката на тортата - омразата на самите руснаци! Този път руснаците няма да ни простят, няма да могат, никой не може толкова. Това си мисля аз!

Щелиян Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.