ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА ЩЕ ДОЙДЕ, КОГАТО ВСЕКИ ИЗХВЪРЛИ ОТ СЪЗНАНИЕТО СИ САТАНИНСКИТЕ ПРИНЦИПИ "ИНДИВИДУАЛИЗЪМ, МАТЕРИАЛИЗЪМ, РАЦИОНАЛИЗЪМ"!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/golyamata-promyana-shte-doyde-kogato-vseki-izhvarli-ot-saznanieto-si-sataninskite-principi-individualizam-materializam-racionalizam/130744 SvobodnoSlovo.eu
ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА ЩЕ ДОЙДЕ, КОГАТО ВСЕКИ ИЗХВЪРЛИ ОТ СЪЗНАНИЕТО СИ САТАНИНСКИТЕ ПРИНЦИПИ "ИНДИВИДУАЛИЗЪМ, МАТЕРИАЛИЗЪМ, РАЦИОНАЛИЗЪМ"!

ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА ЩЕ ДОЙДЕ, КОГАТО ВСЕКИ ИЗХВЪРЛИ ОТ СЪЗНАНИЕТО СИ САТАНИНСКИТЕ ПРИНЦИПИ "ИНДИВИДУАЛИЗЪМ, МАТЕРИАЛИЗЪМ, РАЦИОНАЛИЗЪМ"!

От няколко века насам, с идването на модерна (просвещението,новото време и т.н.) на хората им втълпиха, че могат да научат всичко сами, че нашата човешка наука ще им даде отговори на всички въпроси. Те напълно отрекоха Бога. Обявиха цялата природа за самоподреждащ се хаос. От такива стихийно самоподредени молекули се бил появил и животът на земята. Забравиха, че синоним на “хаос” е “ад”. Заявиха, че човешката душа била част от ДНК, любовта била резултат от химически процеси и други подобни измислици.

Това е най-висша заблуда. Рогатият просто ги караше да се мислят и да вярват, че са равни с Бога, точно както той сам беше направил. Лъжеше ги, а и днес лъже милиони, колко бил велик човека, как можел всичко и нищо не можело да спре човешкия прогрес.

Пълни глупости. Човекът и днес не може да създаде изкуствено една малка бактериална клетка, тежаща по-малко от една трилионна част от грама. Една такава клетка представлява всъщност фабрика със сложна молекулна структура, в която има 100 милиарда атома. А в човешкото тяло има 100 милиарда клетки. И всички тези клетки работят непрекъснато в абсолютен баланс при здравите хора. Няма пример за каквото и да е измислено от човешката наука динамично работещо съоръжение със 100 милиарда компонента, да не говорим за машина със 100 милиарда по 100 милиарда. Няма да откриете такава.

Един автомобил има максимум 30 000 части, а един огромен пътнически самолет има около 6 милиона части – до най-малкото болтче или гайка.

А само една клетка, създадена от Бог или от природата, както повече ви харесва, има 100 милиарда.Едва ли има по-голямо доказателство за величието на Създателя.

Но много човеци се подлъгаха, в повечето случаи неосъзнато, по дяволското внушение. Решиха, че ще разгадаят всички тайни на база на рационалното познание. Така ги съветваше дявола, но те не го осъзнаваха, а много и днес не го осъзнават. Никога и никой няма да разгадае научно как е откъде е произлязла земята, как е възникнала живата и неживата природа, каквито и колайдери и ускорители да строи. Няма да разбере кои сме и как сме дошли на земята, както няма да разгадае колко е голяма и как е създадена вселената. Това знание е забранено за тленния човек. Каквито и сложни машинарии да правят, каквито и съоръжения за търсене на божествената частица да строят, те няма да стигнат доникъде.

В моите дълги мисловни пътешествия много пъти съм стигал до невидимата стена, до някаква неразбираема завеса, зад която знанието е недостъпно. И тук не става дума за толкова сложни неща като произхода на човека или вселената, а за далеч по-елементарни - например - защо злото управлява цели народи и държави, за какво са му на обикновен човек 200 милиарда долара, защо хората продължават да се избиват едни други, защо не сме всички заедно, защо някои човеци искат да мачкат своите себеподобни, да ги унижават и да се опияняват от собственото си псевдо величие...

И от многото мислене стигнах до извода, че ние си оставаме все същите незнаещи и ограничени грешни човеци. И така ще бъде. Никога няма да бъдем съвършени, а още по-малко ще станем живи богове. В такива невъзможни неща иска да ни накара да повярваме сатаната, комуто е подчинена цялата властваща днес на запад пазарно-либерална върхушка и идеология, с цялата си "наука". Тя лъже хората, че ще стават богове, че всеки сам е бог (както пише в Сатанистката библия), че само материалното е важно и само чрез него можем да сме щастливи. че вярата във всякакви идеи, традиции и други нематериални неща е вредна, защото е някаква метафизична ирационалност.

Заради тези дяволски внушения историята скоро ще изхвърли от пътя си днешната властваща клика, заедно с цялата и псевдо научност. Тоест - Бог пак ще ни спаси.

А ние трябва да продължим напред - да търсим не невъзможното, а да правим това, което можем, но да е добро и да се стремим към доброто непрекъснато, да се уважаваме помежду си, да си помагаме, да се грижим за децата и възрастните, да се стремим да живеем всички достатъчно добре материално, а не само някои да живеят максимално добре на гърба на другите, да градим колективи, да обичаме родината, рода и семействата си.

Тези деяния нито са забранени, нито са невъзможни. Затова спешно трябва да изхвърлим от съзнанието си любимите три стълба на днешната, управлявана от дявола, глобалистка матрица - “Рационализъм, индивидуализъм, материализъм” и да ги заменим с далеч по-човешките и Богоугодни “Идеализъм колективизъм, традиционализъм”.

Това всеки може и сам да направи тук и сега. Когато мислещите по този начин станем мнозинство, и светът ще тръгне по верния път. Като види, че повечето човеци са се осъзнали и са отхвърлили рогатия, Бог ще ни помогне да изхвърлим заедно днешната матрица на бунището на историята.

Иван Спирдонов

Из новата ми книга "Евтопия"

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.