И НА ДЪНОТО НА АДА ПИШЕ: "ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ"

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/i-na-danoto-na-ada-pishe-proizvedeno-v-sasht/1206 SvobodnoSlovo.eu
И НА ДЪНОТО НА АДА ПИШЕ: "ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ"

От завършването на ВСВ, до настоящия момент няма случай, в който САЩ да не са се намесили в работата на чужди държави и да не са подкрепили злото по света. Къде що крадливо корумпе има, то е техен продукт. Къде има размирици и избиване на мирни хора, в дъното са американците. Къде има войни, то те са в основата им. За тях войната е бизнес. Държавата с най-голям дълг се издържа от войни. Те са начинът за политически натиск и влияние. Държавите, които допуснат да са съюзници на САЩ или ги допуснат да им се бъркат в политиката, стават колонии.

САЩ имат интереси в Украйна. По-скоро семейство Байдън. Интересно защо никой журналист не пише колко милиарда долара са заложени в Украйна. И какво е обещал Зеленски. Ясно е, че след Студената война, САЩ се опитват да станат единствена световна сила, без да подбират средства за това. Англосаксонският свят не харесва славяните. Затова толкова много харесва и войната между Русия и Украйна. Единственият печеливш от тази война е САЩ. Поставиха си свои шутове за управляващи много страни по света. Пробваха и с Венецуела, помните ли Гуайдо. И замълчаха като сритани помияри като не им се получи играта.

САЩ не се посвениха да спонсорират терористи и убийци по цял свят. Да взривяват мостове. Да избиват мирни жители. Да купуват правителства. Няма зло след 1989 година в България, в което да нямат намеса. Те ни натрапиха всичките национални предатели и престъпници, които ни управляваха. И продължават. А ние се дърлим помежду си и не виждаме големия враг.

Те си създават и враговете - грижливо отглеждани и спонсорирани, спящи клетки, които заблуждават народа, че се борят срещу тях. Докато не потрябват. Сега нещата са заложени на по-високо ниво. В НС не се допускат политици, които могат да им развалят играта. А театърът е за масите, които безпомощно гледат и не могат да се защитят.

И си припомням мисълта на Фидел Кастро: "Ако обърнете ада, на дъното му ще пише: Произведено в САЩ!".....

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.