И почвам да бегам, бате

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/i-pochvam-da-begam-bate/5027 SvobodnoSlovo.eu
И почвам да бегам, бате

На Бойко Борисов му пари под краката. Стана напечено за бившия премиер и само оставането на Иван Гешев начело на прокуратурата все още го спасява. Жежко стана и за приближените на Борисов, и за тези, които разпъват прокурорски чадър над него вече десетилетия наред.

Един по един балоните започват да се пукат и измамите за милиони евро ще стават все по-видими, а обясненията – все по-нелепи.

Скандални записи и снимки с името на Бойко Борисов все повече стряскат бившите управляващи. От ГЕРБ всякак се възползват от кризите, за които сами подготвиха почвата. В защитата си Борисов е пуснал цялата си вярна кохорта, а нервността им избива в заплахи за саботаж. Избива и неприкрита наглост и дебелоочие, когато става дума за далавера за милиони като „пропуснатите“ 700 милиона такси за хазарта.

Има още за какво тепърва да се озъртат бившите в управлението и техните защитници и да си плюят на петите, за да бягат.

https://www.segabg.com/

https://youtu.be/-jWwiOs8oEs

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.