Истинската жена като я пипнеш ще ти изгори дланите и линията на живота ти ще се изкриви

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/istinskata-zhena-kato-ya-pipnesh-shte-ti-izgori-dlanite-i-liniyata-na-zhivota-ti-shte-se-izkrivi/44118 SvobodnoSlovo.eu
Истинската жена като я пипнеш ще ти изгори дланите и линията на живота ти ще се изкриви

“Истинската жена като я пипнеш ще ти изгори дланите и линията на живота ти ще се изкриви. Такива жени всички ги обичат, а на тях никой не им трябва, ‘щото хем са хубави, хем са силни, хем обичат да побеждават, мамка им. Това са жени, дето са мъже в главата, деца в сърцето и жени от горе до долу.

Тяхната история никога не седи на едно място, напротив – извива се , мърда като камшик и когото закачи му оставя пламнал белег. Нейната любов е кучка – нетрайна, размирисва се, разпарчетосва се, разбридва се, като тъкано от лека жена платно. Всички, дето са пропадали в нейната любов, вият като малки кучета с пречупен гръбнак!

На тази жена дори в името има претенция. Това е жена номад, това е най-нехарактерното проявление на жената. Тя бяга непрекъснато, може да прави каквото си иска, без да и се случи нищо, а ако и се случи, тя прави така, че все едно сама си го е поискала. Рядко се среща такава жена, наистина и като се срещне, никой не е наясно дали е на хубаво или е на провал. Животът често дава на такива жени повече, отколкото те искат.

Няма какво да я спре такава жена да чука, да пие, да пробва. Ни човек, ни чувство, а още по-малко мъж. Тази жена има странен механизъм в главата си, който да и подрежда емоциите – да се весели, когато и е тъжно, да пее, когато и се плаче, и да се прави, че не я боли, когато и иде да вие от болка.

На нея всичко и се вижда чаровно, защото тя, като се усмихне на света, и света и се усмихва. Тази жена не е просто жена да спи с мъжете, тя е жена да ги променя. Когато реши да умъртви някого, няма нужда да се кара и да крещи, просто престава да се усмихва и казва, че и е все тая, и душата ти умира бавно. Любовта с такава жена няма как да се разкаже, може само да се премълчи.”

Мартин Карбовски

9 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Ех, Карбовски, и ти разбираш от жени, колкото един катър разбира от военна музика. Ти си един путьо маринкин.

Коментирай

Боги

преди 1 година

Карбовски се е влюбил във Веселина Томова, но го е срам да си признае направо, а предпочита само да премълчи.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Боги, и аз мисля, че Карбовски се е влюбил във Веселина Томова, но го е срам да си признае направо. Човещинка – напили са се заедно и е пламнала любовта. Ама като се обичат, да се земат, бе… няма лошо.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

“Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, Народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.” ------------- Радой Ралин

Коментирай

чокън

преди 1 година

Младеж се блъснал с автомобила си в крайпътно дърво. Седи с оцъклен поглед. Ни мърда, ни шава. Идва катаджията, оглежда го и му говори: - Браво, юнак, сложил си колана, нищо ти няма, а виж твоята спътница, не го е сложила и сега се търкаля на пътя с член в устата....

Коментирай

Николай

преди 1 година

Абсолютна истина. Не всички го разбират и чувстват, но коментират.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.