Към момента имаме масирано разкриване на факти, свързани с работата на американците в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/kam-momenta-imame-masirano-razkrivane-na-fakti-svarzani-s-rabotata-na-amerikancite-v-ukrayna/4475 SvobodnoSlovo.eu
Към момента имаме масирано разкриване на факти, свързани с работата на американците в Украйна

Към момента имаме масирано разкриване на факти, свързани с работата на американците в Украйна. По отношение на биолабораториите, която тема се превърна в главна, въпреки всички опити на западните медии да се правят на ударени. А определени индивиди ни уговарят, че нищо страшно нямало.

Във фейсбук редовно намирам хора, които за тази информация казват - Аааа, това са лъжите на руснаците! Значи човек рано или късно трябва да се научи откъде изгрява слънцето. Иначе цял живот ще мисли, че го лъжат. И двете страни могат да кажат, че слънцето изгрява от изток или от запад. Обаче има природен факт и той не може да бъде отричан. Слънцето изгрява от изток и това е установен факт. Който иска да вярва, че изгрява от запад, свободен е да си вярва.

Какво имаме към момента за биолабораториите?

Всички данни в този пост са въз основа последните статии на Валентин Катасонов във Фонда за стратегическа култура. По разбираеми причини не качвам линкове. Но показвам източника. Има и други източници, проверени, официални.

По данни на Китай, към януари 2022 година в света има 336 американски биолаборатории, които работят с особено опасни патогени. Преди войната в Украйна се смяташе, че там има 16. Руснаците казват, че броят им е двоен, към 30. Засега няма официална потвърдена информация, че някоя вече се намира в руски ръце. Знае се само, че от 48 часа насам се унищожават ударно документи.

В тези лаборатории са отглеждани всякакви неща за биологично оръжие. Всякакви!

Другата им дейност е била събиране на ДНК материал на украинци. Това е потвърдено! Много важна информация предвид двугодишното тестване, за което има подозрения, че представлява именно събиране на ДНК. Какви са целите на генетичния материал, събирам от славянски генетичен код, тепърва ще се изяснява. Но нещата са ясни. Ще пиша за това в отделен пост.

Руската държава официално обвинява САЩ и Украйна в нарушаване конвенцията за забрана на биологически и токсични оръжия. Фактически тази конвенция е в историята. Държави от близкия географски кръг около Украйна са знаели какво се прави в лабораториите там. Особено държавите членки на НАТО. И всички са мълчали, въпреки ясното разбиране на незаконното и особено опасно положение. Не искам да си помислям, че и България е знаела!!!

Допълвам!

Нещата, с които са се занимавали украинци и американци в биолабораториите, са забранени от Нюрнбергския процес като дейност на Третия райх.

Това го оставям без коментар, всеки има глава на раменете.

Доказано, Германия е знаела и УЧАСТВАЛА в дейностите на лабораториите в Украйна, насочени срещу славянската раса.

Също без коментар!

Вчера, при изслушването на Небензя в СС на ООН по темата, е казано, че Русия разполага с инструкцията на САЩ към Украйна при случаи на теч от лабораториите. Тя е била при такъв случай незабавно да бъде обвинена РФ в използване на биологично оръжие срещу Украйна.

Засега е това.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.