КЛОНИРАНЕТО НА ХОРА - МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/kloniraneto-na-hora-mit-ili-realnost/127190 SvobodnoSlovo.eu
КЛОНИРАНЕТО НА ХОРА - МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ?

КЛОНИРАНЕТО НА ХОРА - МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ? 

На снимката виждате председателя на съвета на Европа Шарл Мишел, министър председателя на Украйна Денис Шмигаль и бившия вече украински министър на отбраната Алексей Резников. Тази форография ме накара да се замисля и да напиша този пост. 

Има ли наистина клонирани хора сред нас. Вероятно много си задават този въпрос. Истината по тази толкова страшна тема, поне към момента едва ли ще излезе наяве. Същността на съвремието ни, обаче е толкова лишена от човечност и нормалност, че съществуването на човешки клонинги и дори на цели армии от такива изобщо не бива да ни учудва. 

Една от областите, в които биотехнолозите работят усилено от години, е точно клонирането. Още през 1996 г. е “роден” първият успешно клониран от възрастни клетки бозайник. Опитът е на учени от Рослинския институт в Мидлоудиън, Шотландия. Клонираната овца е наречена Доли, а клетките за нейното клониране са взети от вимето на друга овца.

 Впоследствие по цял свят се правят опити за клониране на различни животни – мишки, кучета, свине, кози и т.н.

Вече няколко компании предлагат клониране на домашни кучета или котки. В САЩ, Китай и Южна Корея можете да клонирате болния си или починал домашен любимец. Специалистите, занимаващи се с това, твърдят, че клонингите по нищо не се различават от оригинала. 

Логично е да си зададем въпроса – а дали това не се прави и с хора? Официална информация за такива експерименти няма, но от гледна точка на "някои бизнеси" и на военните клонирането на човеци е доста примамливо. Холивуд отдавна е "надникнал" в темата. Филми като „Шестият ден“ (“The 6th Day”), „Заразно зло“ (“Resident Evil”), „Пришълецът – Завръщане“ (“Alien Ressurrection”), „Островът“ (“The Island”) и много други ни показват какво се случва след клонирането на хора. 

Явно и различните международни организации са притеснени от възможността да се появят клонинги на хора, защото още през 1998 г. ЕС добавя към Конвенцията за защита правата и достойнството на човека специален текст : 

"Всяка дейност, насочена към създаването на човешко същество, генетично идентично с друго човешко същество, живо или мъртво, е забранена." 

През 2005 г. Генералната асамблея на ООН гласува подобен текст. 

Тези “парадни” декларации едва ли означават нещо за господарите на света, които нескрито вече искат да управляват милиарди съдби. 

Ясно е, че технологичните възможности са налице. 

 Към момента пречките пред клонирането на човеци са само морални и етични. Обаче, за каква етика и морал можем да говорим днес? 

 Глобалните господари наложиха като мода осакатяването на хиляди млади хора, наречено “смяна на пола”, принуждават ни да ядем мухи и червеи, трупат огромни банки данни за ДНК на милиони, с цел по-лесно и скрито манипулиране на тези милиони, открито заявяват проекта си за “голямото зануляване” и “нов световен ред” в който шепа милиардери ще се разпореждат с човешката популация като със собствено стадо добитък. 

Какъв морал? Каква етика?

В този смисъл, ако нещо бързо не се промени изцяло и фундаментално в нашия грешен и страшен свят, масовото клониране ще стане реалност като част от “голямото зануляване” и “новия световен ред”! 

Съвсем скоро може да сме заобиколени от клонинги войници, клонинги полицаи, клонинги политици…създадени да бъдат точно такива и безропотно да изпълняват заповедите на господарите. 

Като стана дума за клонинги политици - я пак да разгледаме снимката! Тримата големци на нея, освен че си приличат физически, изповядват абсолютно еднакви “ценности”, глобалисти са и се подчиняват на съвсем едни и същи господари. 

Дали, пък…? 

Иван Спирдонов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.