Клуб по спортни танци Варна Денс Тийм с благотворителна кампания за деца

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/klub-po-sportni-tanci-varna-dens-tiym-s-blagotvoritelna-kampaniya-za-deca/4533 SvobodnoSlovo.eu
Клуб по спортни танци Варна Денс Тийм с благотворителна кампания за деца

В края на месеца на любовта, клуб по спортни танци "Варна Денс Тийм" стартира ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ "Дари любов", която ще продължи до 15 март. Тя е насочена към Центъра за настаняване на деца от семеен тип ж.к. Изгрев, гр. Варна. Центърът се състой от 2 къщи за настаняване с общ двор, където има десетина деца на възраст 10-18г. За да зарадват децата,  варненските треньори по спортни танци Таня Йосифова и Станимир Стоянов, решили да организират тази кампания. Целите на кампанията са разделени на няколко части:

Основната, голямата цел е закупуване на перални за двете къщи, тъй като те в момента нямат перални.

Втората ни, по-малка цел, е основни домакински уреди – миксер, пасатор, хлебопекарна.

 Третата цел е закупуване на основни хранителни продукти, като от дома ни информираха вече, че имат достатъчно количества продукти от първа необходимост, с по-дълъг срок на годност (леща, боб, ориз).

 И последната цел е всеки, който има желание, да помогне, може да отиде дори на място в дома на улица „Невен“ 4 и там да дари запазени дрехи, обувки, раници, якета."

Децата от центъра се нуждаят от различни дрешки. Основно за момчета между 10 и 18г.

Дарение може да направите в обособените кутии на определените места.

Всеки, които иска да помогне може да се свърже с екипа на Варна Денс Тийм:

0877 856171

Ул. Иван Срацимир 2а, ет.2

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.