КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, КАЦНА КРАЙ ТЪРГОВИЩЕ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/koy-po-dyavolite-kacna-kray-targovishte/2495 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, КАЦНА КРАЙ ТЪРГОВИЩЕ?

"Не позволяваме на самолета на руския външен министър С.Лавров да пресече нашето въздушно пространство, а неизвестно двуместно самолетче спокойно е заредило във Видин, облетяло е цяла Северна България и е кацнало на изоставено летище край Търговище.

Пилотите са се изпарили. Егати ти криминалето!

Натовецът Заков заяви в новините, че какво пък толкова - самолетчето е намерено, доказано е, че не е пренасяло бомби или наркотици. Всичко си е ОК.

Какво е доказано?

Само това, че България е разграден двор. Нямаме нито МО, нито полиция. Чичковците, които получават астрономически заплати, за да имат поне информация кой лети във  въздушното пространство на България, не знаят какъв е самолетът и кои са пилотите, но обявяват, че "всичко е под контрол" - свиркайте си!

Да вярваме ли, че наистина не знаят?

Та това да не са ято жерави или диви гъски! Става дума за много сериозен инцидент! Пилотите явно познават българската територия, летели са целенасочено, предварително са информирани за изоставеното летище край Търговище. Изчезнали са, защото явно някой ги е очаквал и ги е откарал някъде."

"Чак толкова малоумни ли са нашите министри, за да са подценяват подобно събитие? Ясно е, че българските институции са изгнили и нямаме не само отбрана, но и що-годе надлежно осведомяване, но чак пък дотам? Прави впечатление спокойното, дистанцирано, почти сеирджийско поведение на военния министър.

Как е възможно това самолетче  "нелегално" да прелети над целия източен фланг на НАТО и нагло да зарежда гориво тук и там? Ще имаме ли изобщо отговор този въпрос или и това "чудо" ще се забрави след три дни? Какво означава тази загадка? Пълен разпад, чудовищно нехайство и престъпна безотговорност на съответните български  - и не само български - служби или прикриване на някакъв акт, чийто смисъл трябва да остане извън общественото полезрение?"

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.