Лошото е, че за нас украинците са същите жертви като руснаците в една запалена и поддържана от НАТО война

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/loshoto-e-che-za-nas-ukraincite-sa-sashtite-zhertvi-kato-rusnacite-v-edna-zapalena-i-poddarzhana-ot-nato-voyna/406 SvobodnoSlovo.eu
Лошото е, че за нас украинците са същите жертви като руснаците в една запалена и поддържана от НАТО война

Нашите либерални скопци се превъзбудиха отново от маневрите на войски около Херсон и закрещяха с пълен глас Слава Украини. Бяха позабравили да кудкудякат през последните месеци, та се поправиха. Гласът на героя нацист Бандера трябва да бъде издигнат до върха на либералното небе, защото всяка свобода от бавдеровците идва. От кой друг?

То слава слава добре, ама досега за всеки убит руски войник Русия придоби по сто квадратни километра земя. А за всеки убит или натикан в подземията на Кремъл бандеровец Украйна плати със сто свои жертви. И в основата на тази тотална трагедия стои не нещо друго, а квиченето на такива като нашите бандеровци Слава Украини. Има и хубава страна на крещящите у нас видове - колкото по високо викат, толково по отдалеч се чуват и разпознават. Това е добре! Трябва да се знае кой кой е в цялата тази човешка трагедия.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Лошото е, че за нас украинците са същите жертви като руснаците в една запалена и поддържана от НАТО война. Това никой не иска да го каже не защото не го знае, а защото се страхува от истината. А горчивата истина е, че на Запада не му пука нито за руснаците, нито за украинците, нито за нас. Ако може да ни избият всичките наведнъж, както са се опитвали да направят няколко пъти в историята, ще го направят и сега. Но ще бие много на очи и най-добре за тях е ние сами да се самоунищожим. На тях им трябват ресурсите, не хората!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Българските бандеровци не ги мислят тия рабати! Те просто имат нужда да мразят някого. Ако не мразят руснаците, ще мразят до смърт евреите, в краен случай китайците, арабите или африканците. Все има някой за мразене и убиване! Бандеровска работа.

Лошата новина е, че в крайна сметка сам Бог решава края! И техния отново е сигурен.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.