МИЛИЦА ГЛАДНИШКА: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЮЛИ ВЕРГОВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ТАКЪВ АД!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/milica-gladnishka-sazhalyavam-che-yuli-vergov-i-semeystvoto-mu-sa-minali-prez-takav-ad/53501 SvobodnoSlovo.eu
МИЛИЦА ГЛАДНИШКА: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЮЛИ ВЕРГОВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ТАКЪВ АД!

Съжалявам, че Юли Вергов и семейството му са минали през такъв ад!

Съжалявам и че, аз, първосигнално се изказах в подкрепа за търсенето на истината под манипулативния пост на Диана с обвинение, хвърлено в пространството и без имена.

Много съм чувствителна на тема "Справедливост" и "Малтретиране".

И аз имам своите преживявания, борби и победи.

Признавам си, реагирах прибързано, защото не понасям насилието, но осъзнавам грешката си.

Лъжата, демагогията, насилието и психическия тормоз са често срещани лостове за придобиване на власт върху хората. И битката с тях не е никак лесна!

https://vtorifront.bg/

1 Коментара

Недоверчивост

преди 1 година

Извиненията са неуместни, защото истината не е доказана. Защо така мимоходом се оправдава изневярата на Юлиян, а се набляга на действията на Диана? Прокуратурата си е измила ръцете и е замела истината под килима, както обикновено. Според мен не е ясно, кой какво е правил, кой в какво е виновен. Щом са имали връзка, в която единият е нарушил брачната клетва, защо не си е помислил, че може да има последици? Както обикновено мачовщината се толерира, а пострадалата да пие една студена вода.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.