Мисля, че и слепите разбраха, че тази "пандемия" беше чист експеримент с много цели

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/mislya-che-i-slepite-razbraha-che-tazi-pandemiya-beshe-chist-eksperiment-s-mnogo-celi/5336 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че и слепите разбраха, че тази "пандемия" беше чист експеримент с много цели

Мисля, че и слепите разбраха, че тази "пандемия" беше чист експеримент с много цели. Фактът, че я управляват медиите чрез точно определени подбрани лекари и учени, както и математици, показва и характера на извършения експеримент.

Провериха докъде може да достигне внушението за реалност чрез медиите. По тази точка успяха да постигнат огромен успех!

И до ден днешен продължава да има много интелигентни, образовани и учени хора, които не разбират, че това, което съобщават медиите за така наречената "пандемия" и този вирус, са много добре манипулирани данни от А до Я. Брой положителни, брой в болници, брой в интензивни и брой починали - всичко това много внимателно се обработва и манипулира, за да се представи във форма чрез медиите.

Видя се, че хората моментално го възприемат за ИСТИНА. Честно казано това само по себе си е много страшна констатация, но тъй като отдавна я дъвчем, на мен ми е безразлично вече кой ще се препарира чрез телевизора и кой не. Аз използвам телевизията за много други съществени ползи.

Само един "анализ" в глобалистка медия е достатъчен, за да разбереш моментално, че това е процес, който се управлява чрез математически модели, което обяснява присъствието на математици в щабовете в цял свят. В цял свят по един и същи начин говореха, реагираха и правеха. Това не е ли достатъчно, за да се разбере, че нищо естествено няма в случващото се?

Защо проведоха учение чрез математика, не зная с точност. Провериха си някакви експерименти, направиха си опити. Политическите решения и досега се вземат на база математически данни за брой легла в болници, а не на база здравословно състояние.

Имам чувството, че в този експеримент здравословното състояние на реакцията на човешките тела на вируса изобщо не ги интересува. Интересува ги много повече психическите реакции и възможността да управляват милиарди общества чрез медиен психоконтрол. И да, до ден днешен такива, които се имат за много умни, продължават да са хипнотизирани и вероятно така ще си останат доживот.

Отворете която и да е медийна работа по темата и ще видите само и единствено таблици, диаграми и схеми. Няма да видите медицински параметри, само математически.

Следващият въпрос е с ваксините.

Ясно е, че те бяха основната цел на експеримента. И по тази точка глобалистите постигнаха много добри резултати, успявайки да накарат милиарди да приемат в телата си нещо, което им е казано по телевизията, не изписано от лекар, не нещо, което наистина им трябва и е полезно за тях, не, нещо, което им е предложено от разстояние по телевизора.

Тук случилото се спира дъха и води до невъзможни засега за обмисляне резултати! Това ще се изучава с хиляди години като ефект от замъгляването на човешкото съзнание!

Бързам да кажа на всички, които се ваксинираха от страх и защото други, които минаха през болници им казаха колко страшен е вируса и какви поражения нанася - Замислете се, дали това е изобщо някакъв аргумент и дали начинът ви на живот съответства на една здравословна среда в самите вас?

Тепърва ще се изучава кои пострадаха тежко и кои леко и защо толкова много хора изобщо не разбраха, че са имали вирус. Ще се изучава какви нагласи има човек с тежка и лека форма на преминаване, включително политическите му пристрастия. Ще се изучава духовните му стремежи или липсата им. И тогава ще се види за какво точно става дума.

В обществен световен план беше извършен невиждан глобален експеримент! И до ден днешен виждам експерти с десетилетен опит като политически и обществени анализатори в цял свят, които твърдят, че вирусът бил съвпаднал с голяма икономическа криза.

И това при положение, че заговорът с вируса е обявен официално и издаден в цял свят официално от своите създатели - книгите на Шваб, Жак Атали, Бил Гейтс, Джордж Сорос и много много други. И учените хора продължават да смятат, че това са случайни съвпадения!

Следователно можем да кажем, че масовото човечество заживя в конспирацията без да осъзнава това. Което наричаха конспирация, стана реалност и масата не осъзнава това, продължава да твърди, че случващото се е реално и е науката.

В цял свят в момента се вижда, че двойно, тройно и четворно ваксинирани са болни и умират. Следователно ваксините не работят. Но не, продължаваме с лъжите, че те правели така, че по-леко да ставало. Вие досега бяхте ли чули и видели ваксина, която да ви разболее от това, от което е предвидено да си пази? И още един въпрос. Защо се ваксинирате от нещо, от което ваксината ще ви разболее? Нали идеята на ваксината е да не се разболеете? Щом се разболявате, каква ваксина е това? Видяли ли сте някой ваксиниран за туберкулоза да се е разболял от туберкулоза? Изключения има, но те са далеч под процента. А тук говорим за 50 до 70% разболяване след ваксина. Каква ваксина е това, чиито изключения са 2/3 от третираните? И това са произволни данни, защото никой никъде не може да направи точно сметки. Само се вижда, че усилената ваксинация доведе до три, четири пъти повече случаи. Нонсенс!

И накрая най-голямата глупост в цялата работа.

След като разбиха света чрез заплаха, която беше нищожна, сега го отварят наново при показатели за пандемия. Реално сега сме в пандемия.

Смешно е!

И страшно!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.