Модата „Бий ме, обичам те...“

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/modata-biy-me-obicham-te/26570 SvobodnoSlovo.eu
Модата „Бий ме, обичам те...“

Една нададе глас и видите ли - така стана известна

Случаят май е „приятно вспомнить“

България се американизира с такава сила, че последствията вече са в социалните мрежи под формата на недозабити, но бити жени. Една нададе глас и видите ли - така стана известна. Поне за мен. Била бита преди няколко години, но снимките, пазени грижливо до днес, направиха своята медийна разходка навсякъде. В Америка към актьора Кевин Спейси бяха повдигнати обвинения за вероятни негови действия преди повече от 15 години. Вече е оправдан. Но на биографията му ще остане петно на съмнението, имиджът му ще е отчасти ръждясал. 

Всички се питаме - защо никой от „насилените“ не е реагирал в онзи момент, по законно правния начин, а се впускат в див вой толкова години назад. Очевидна кампания, но произлизаща от кого и за чии интереси...  

Ефектът на доминото води дотам, че „насилваните“ звезди започват една по една да вадят „кирливите“  си снимки пред медиите и да пледират за морал и съчувствие. Евтино, жалко и патетично, защото е ненавременно. Което означава, че във всичките тези години на душевен уж тормоз, ти си търпяла, приемала, може би свикнала с това. 

Била си актриса, снимала си се, превъплъщавала си се, хранила си се, оцеляла си. Допуска се, че това не те е наранило, може би дори си се почувствала „обгрижена“, оценена, харесвана и това перверзно положение, може би те е дарявало с необикновено чувство. Не приляга много на страната ни модата отвъд океана, защото докато го „преплува“ тя изглажда острите му ръбове и предназначение. 

В годините, когато сексът по принцип е дефицитна стока, да се оплачеш, че красив твой колега, признат секс символ те е насилил е малко прекалено. Особено години след това. Прилича ми на онзи руски виц, в който бабка викала на Червения площад - Помогнете, помогнете. Милиционерите дотичали и я попитали - Какво стана, защо крещите. Но, виждате ли, изнасилиха ме. Кога Ви изнасилиха, настояват служителите на реда. Ами, преди 35 години. А защо чак сега крещите, бабо? Приятно ми е да си спомня, отвърнала рускинята.

Автор: Лорд Евгени Минчев

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.