Може би, Зеленски е най-добрият актьор, Путин най-великия стратег, а двамата взети заедно пишат човешката история днес!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/mozhe-bi-zelenski-e-nay-dobriyat-aktyor-putin-nay-velikiya-strateg-a-dvamata-vzeti-zaedno-pishat-choveshkata-istoriya-dnes/4349 SvobodnoSlovo.eu
Може би, Зеленски е най-добрият актьор, Путин най-великия стратег, а двамата взети заедно пишат човешката история днес!

За мен тази война започва да дава очертания и яснота! Гледайки само фактите без емоции, то за мен лично се разкрива друга картина!

Зеленски може и да блъфира НАТО и ЕС, но може и никога да не е бил против Путин. Може би, Зеленски е най-добрият актьор, Путин най-великия стратег, а двамата взети заедно пишат човешката история днес! Гледайки какво се случва(поне от промени в законите и на двете държави, относно износ и обработка на зърно, метали и т.н, които бяха приети преди повече от година) и анализирайки ползите и загубите от тази война, то постигнатото до момента, говори за плануваното!

Тази война е била тактически отлично планирана преди да речем 3-4 години, с хирургическа точност изпълнена и осъществена с парите и ресурса на ЕС и НАТО, без те самите да го осъзнават!

Какво постигнаха до тук ли? Русия и Украйна съвместно създадоха световна инфлация, вдигнаха цените на горивата и газа, на метала и металните изделия, на дървесината, зърното, житото и производните им продукти(преди войната бяха достъпни и евтини, тепърва ще бъдат скъп и трудно достъпен лукс).

По много хитър начин Путин отърва Русия, а в бъдеще и Украйна, от чуждите банки(тази своя мечта, дори и Хитлер не е успял да осъществи, защото реално тя го проваля и събаря), накара ги да си тръгнат по собствена воля, което предполага, че и да искат не биха могли да се върнат! Русия започва сама да печата парите си, колкото си иска и колкото им трябват. Практически заработи системата и с виртуална Рубла! Путин издаде указ, с който наложи всички разплащания за Руски стоки да бъдат само и единствено в Рубли! На практика Путин опрости всички потребителски, ипотечни, малки фирмени кредити отпуснати от чуждестранни банки на Руските граждани на стойност до 10 000 000 рубли на калпак(е как да не го подкрепя народа му след това!) Така с чужди пари направи народа си по-богат и без да им се налага да връщат кредити цял живот!

За обслужване на кредитите ( теглени от едрия бизнес и олигарсите) на сумите над 10 000 000, отваря сметка на името на кредитодателя(без да, се изисква съгласие на кредитора) в Руската Народна Банка-така си напълни и хазната! Демек хем, кредитите се обслужват, хем парите си остават в полза на Русия! Върна си всички Руски акции за без пари!

Прочиства нео-нацистите, които са финансирани от USA.Показа и разруши част от Американските биолаборатории, които наброяват повече от 154 в цял свят, чрез които USA извършва геноцид над човечеството! Върна им "заразените участници в експериментите"(предимно затворници, които бяха пуснати от затворите и разбягали се из цяла Европа) като писмо без обратна разписка!

Тепърва виждаме началото на края на американският долар, изобщо като валута! И Путин и Зеленски целенасочено и супер последователно действат за унищожението на долара, на Американското правителство, разпада на НАТО и ЕС(свали с факти доверието в тях и показа истинското им лице-двуличие и двоен стандарт). Така спечели симпатии и подкрепа от страните(без значение от религията им), които са били унищожавани и ограбвани от USA, чрез НАТО.

Въоръжи всеки Украинец с НАТО-вско оръжие, което в последствие доброволно се предава от населението на войниците на Кадиров за Русия. Направи част от Руското население (така наречените Украински емигранти) Европейци, без да им се налага членство в ЕС и Нато, като по този начин ще превземе в дългосрочен план цяла Европа, и то директно от вътре!

Тепърва ще се разширява не само силата а и територията на Руският съюз! До скоро мислех, че света се е разцепи на две, за Русия или за Украйна, но реално целия свят е обединен! Без значение за кой си, на коя от двете страни симпатизираш или помагаш, все подкрепяш с позицията си единен Славянски народ! Така или иначе от тази война в момента икономически, отвсякъде печелят и Путин, и Зеленски, и техните съюзници! Ще се окажат по-умни и последователни от всички Европейски и Американски "умници" и "вождове" взети накуп....

Ами евала, по велик стратег от Путин, и по-велик актьор от Зеленскии, не е имало в човешката история! Зеленски играе уж ролята на "ревящия глупак", но той има дарба да убеждава, и дар слово, с които направи това, което никой друг не би могъл да направи! Украинска инфраструктура не се бомбандира, водни хранилища и водопреносна мрежа незасегнати, електрическите централи са под контрол и не се пипат!

Загубите за Русия и Украйна се изразяват в малък процент загуба на човешки фактор-убити цивилни граждани и воени, което е неизбежно по време на война, но сравнена с която и да е друга война са нищожен като % загуба!

Диана Стоянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.