НАРЪЧНИК НА РОЗОВОТО ПОНИ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/narachnik-na-rozovoto-poni/4178 SvobodnoSlovo.eu
НАРЪЧНИК НА РОЗОВОТО ПОНИ

За да сте примерен евроатлантик, изповядващ евроатлантическите ценности, трябва да следвате определени позиции и в никакъв случай да не залитате встрани от тях. За улеснение на розовите понита, прилагам следния наръчник:

1. ЕС и НАТО - добри, суверенна България - лошо.

2. Прайд - добро, шествие за национални празници - лошо.

3. Еднополови семейства с осиновено дете - добро, традиционно семейство с граждански брак - лошо.

4. Зелена енергия - добро, АЕЦ - лошо.

5. Брашно от насекоми - добро, пържоли - лошо.

6. Бежанци - добро, българи - лошо.

7. Украинско, американско знамена - добри, българско - лошо.

8. Гей - добро, мъж - лошо.

9. "Дневник" - добро, "Афера" - лошо.

10. Мултикултурно общество - добро, български традиции - лошо.

11. САЩ - добро, Русия - лошо.

12. Слуга на Козяк - добро, български патриот - лошо.

13. Байдън - добър, Путин - лош.

14. Зеленски - добър, Путун - лош.

15. Генчовска - добро, Лавров - лошо.

16. Лорер - добър, Костадинов - лош.

17. САЩ и Украйна - добро, България - лошо.

18. Ковидваксини - добро, мислене - лошо.

........

И много внимавайте да не се объркате! За Ваше улеснение всички евроатлантически медии /а то няма други/, ще Ви подпомагат ежечасно и ежеминутно, за да не кривнете от правия път на евроатлантизма. Видни евроатлантици като Соломон Паси, Даниел Лорер, Ицках Паси, Мария Моасе, Елена Поптодорова, Александър Йорданов, ген. Събев и прочие видни българи /опс, сбърках, това е лоша дума/, ще Ви насочват в мисленето и говоренето. Много е важно също така да не допускате неправоверни мисли да влязат в съзнанието Ви. Игнор на всичко, което Ви кара да мислите и призовава за разум! Насърчаваме да критикувате в степен на побесняла биологична единица от вида Canis lupus всеки, който нагло посочва, че тук е България и по същество държава на българите. Не жалете всеки, който си позволява да казва, че има български национални интереси, това е предателство към Брюксел и Вашингтон. Всяко усъмняване в правото на Зеленски да прави биологично оръжие и да подкрепя нацисти, вече Ви дискредитира.

Всяко усъмняване, че в Украйна може да има нацисти, които да горят живи хора и избиват жени и деца, Ви превръща в путинофил, подлежащ на елиминиране от розовия свят. Също не трябва да се усъмнявате, че Украйна /Слава, слава, слава/, ще победи ей сега, чисто технически подробности спират Зеленски ей сега да направи парад на победата на Червения площад.

Задължително за изпълнение: Украинско знаме на профила /за да различаваме своите/, плюене по Путин - поне един път на час, за Русия - също, плюене по русофилите - поне по един път на три часа, както и закани за прилагане на китайски мъчения, тричане, хвърляне в затвора и прочие либерални работи. Напомняне, че демокрацията изисква да се забранят руски и неправоверни медии, които не осъзнават евроатлантическите ценности. Също така да се напомня, че демократично е изразяването само на Вашето мнение, другото и без това не се заплаща.

Задължително е участието на всеки организиран прайд, а ако не можете да участвате - задължително се фотнете със снимка на прайда и рамка, че го подкрепяте. Задължително също така е да не допускате да четете упадъчна литература, която може да Ви поквари - Чехов, Достоевски, Лермонтов, особено опасно е произведението "Идиот", отбягвайте ги задължително.

Победа будет за нами! Опс, как можах да го кажа! Слава САЩ! Слава Байдън! Слава Паси! Слава, слава, слава Мустафата! Слава на Лай/н/ен, слава на Гретхен, слава на Бандер и Азов!

Да напомня, че розовите понита са известни на всички. Не допускайте да изпаднете от списъка!

Елена Гунчева

*Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.