НОВА ПЛАНДЕМИЯ ЧУКА НА ПОРТИТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/nova-plandemiya-chuka-na-portite/111787 SvobodnoSlovo.eu
НОВА ПЛАНДЕМИЯ ЧУКА НА  ПОРТИТЕ?

Подир фиаското на "великото контранастъпление" на ВСУ, глобалните рептили се ориентират към нова стратегия - диверсии ( Каховка ), псевдоприродни катаклизми и епидемии.

Все по-често се говори за нов вирус, с който световното население ще бъде заразено "през лятото". Предвижда се ново "затваряне на света".

Рептилите разбраха, че с военни средства не могат да се надяват на победа. Борбата им срещу "дезинформацията", както те наричат истината, също е обречена на провал, въпреки дивата цензура, която налагат.

Убийствата на бели хора на фронта - главната цел на дълбокото царство - също не галопират с предвидените темпове. Изпращането на източноевропейско пушечно месо в Украйна се затруднява с информираността на обществата в източноевропейските страни и от категоричния отказ да бъдат сформирани дори батальони от високоплатени зомбита. Никой не ще да се бие за Зеленски, Байдън, Сорос и техните дълбоки господари. Колко кинти ще получи наемникът, който ще бъде убит на втория ден от пристигането си на фронтовата линия? 

Но болестите са друго нещо.

Бяхме сигурни, че първата и главна цел на държавния преврат в България, извършен от "посолствоТО", е да прати български войници срещу Русия. И до съвсем скоро плановете на глобалистите наистина бяха точно такива. Но те усещат провала на тия планове. Пристъпят ли към изпълнението им, еничарите  от ПП/ДБ/ГЕРБ - ще бъдат пометени. Уродливото "ротационно правителство" няма да издържи на народния отпор.

Но затова пък то е състояние да затвори държавата и да провежда същия медицински и полицейски терор, с който ни изтезаваха Тиквата и НОЩ преди две години. Само че този път ще пуснат не ковид, а средновековната чума от украинските или грузинските лаборатории за биологично оръжие. Или от прословутата яхта на чичко Бил Гейтс, големия приятел на Мара от Хаджидимово.

Наблюдавайте внимателно раздвижването в СЗО. Не можахме да се отървем от прангите, с които са ни оковали тези терористи. Не пернахме по мордата оня черен бандит, етиопския гей с цайсите и шарените гащи, който обича се кълчи пиян по дансингите. Бяхме сигурни, че сме се спасили поне от тая напаст. А ето че тя пак се готви да ни атакува - в края на това страшно лято.

Милена Върбанова 

1 Коментара

Чичо

преди 11 месеца

Що бе, аз разбрах, че след 9 месеца алхимикът щял да роди, и дотогава нищо не ни заплашва! Вей се ремус!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.