ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОУЧКИ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/pazete-se-ot-kouchki/117521 SvobodnoSlovo.eu
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОУЧКИ!

 

Коучингът е метод на обучение, в процеса на който човек, наричащ се "коуч", или "коучка", помога на обучаващ се при него да достигне някаква конкретна (!) жизнена или професионална цел. 

Например, обучава го да си връзва обувките, да плува, да забива гвоздеи, да кара тротинетка, да копае картофи, да плете чорапи, да псува по пернишки, да ползва правилно тоалетната, да пилотира изтребител, да краде, да научи суахили, да намира и обслужва сексуално клиенти, да рисува икони и др.

Коучингът се практикува главно от комплексирани прости и алчни жени, "коучки", чиято младост доста се е отдалечила. 

Те пълнят фейса с клипчета, в които, още преди сутрешния си тоалет, бълват покани да коучират мераклии клиенти, като правят това на трогателно тъп селски диалект, мигайки с полуразлепени мигли. 

Най-известната коучка е някоя си с конска, кобилска, фамилия, не я знам точно коя е.

Има и други, които се рекламират като "интуитивни коучки", какво и да означава тази простотия, има ги и в моя курс.

Коучките по правило имат напълнени с хиалуронова киселина джуки, залепени мигли, татуирани са на напомпания задник със зяпнала пантера или нещо подобно страховито. 

Винаги са гладни (и затова злобни), защото поддържат луда диета, понеже иначе дебелеят.  

Обикновено имат генеалогични проблеми, в рода им често има престъпници, алкохолици и луди. 

Имат нехетеросексуална ориентация, слушат чалга, не четат книги, що им са?, пушат електроника, и мислят, че айкюто се измерва в сантиметри и обикновено е 16-17 см.

И най-важното, мразят нас, психолозите, и психотерапевтите, по разбираеми причини: ние сме образовани и истински, имаме добра репутация, търсят ни и ни ценят, за разлика от коучките. 

И още нещо - ние добре разбираме всеки какъв е, тях - също, защото, като бакалаври и магистри по психология сме учили с отдаване поне 40 психологически дисциплини и продължаваме да се учим цял живот, за разлика от тях. 

Та да ви кажа, разбрах, че една хиалуронова проста неграмотна интуитивна коучка си позволява много грозно да ни обижда публично нас, психолозите, всички психолози!, с цел събиране на клиенти (във всякакъв смисъл, включително сексуален), и да ни оценява по нейните си примитивни критерии. 

Обижда и скъпата на сърцата ни наука психология!

Сега няма да съобщя името и да покажа снимката ѝ, но вече я изгоних от профила си и отвсякъде.

Ще кажа само, че е завършила едвам техникум по обществено хранене и има богата магистрална практика.

Пазете се от коучки! Хапят!

акад Петър Иванов

3 Коментара

гошо

преди 7 месеца

Това е нейно превъзходителство посланика на Юкрейн, заснета сутрин.

Коментирай

Димитрова

преди 7 месеца

Коучка = КУЧКА

Коментирай

Посетител

преди 7 месеца

Майко мила... Това да не ти дойде и на сън! Кошмар!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.