ПЕЧАТНИЯТ ОРГАН НА РОТШИЛДИТЕ, ГЛОБАЛИСТИТЕ И ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА "THE ECONOMIST" ИСКА СВЕТОВНА ВОЙНА!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/pechatniyat-organ-na-rotshildite-globalistite-i-imperiyata-na-satanata-the-economist-iska-svetovna-voyna/143392 SvobodnoSlovo.eu
ПЕЧАТНИЯТ ОРГАН НА РОТШИЛДИТЕ, ГЛОБАЛИСТИТЕ И ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА "THE ECONOMIST" ИСКА СВЕТОВНА ВОЙНА!

ПЕЧАТНИЯТ ОРГАН НА РОТШИЛДИТЕ, ГЛОБАЛИСТИТЕ И ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА "THE ECONOMIST" ИСКА СВЕТОВНА ВОЙНА! 

Всеизвестното списание "Економист", собственост на фамилията Ротшилд, открито заявява, че Украйна трябва да влезе в НАТО по най-бързия начин. И на незапознати е ясно, че такъв ход означава вече съвсем законно вкарване на целия северноатлантически пакт (включително и на България) във война с Руската федерация. Такава стъпка не може да се нарече по никакъв начин освен нова световна война! 

Изданието си позволява да предрича и това, че ако Доналд Тръмп стане президент на САЩ, щял "да продаде Украйна на Русия". 

Освен това влъхвите от пандемониума, пишещи в Економист продължават да повтарят, че Украйна трябва да има повече оръжия от запад, да и се дадат ракети с голям обсег за удари по Москва и Петербург и т.н. Тези мантри на жадните за още и още кръв демоноиди са ни до болка познати. Видни сатанисти от злокобния остров Британия ги повтарят вече трета година.

Какви изводи можем да си направим? 

Писанията в ротшилдовия парцал издават страх. Новите имперци в Лондон и техните съдружници зад океана и в Давос треперят от страх, че плановете им няма да се осъществят. Окончателното превръщане на света в глобално село, съставено от милиардери господари и милиарди дигитални роби зомбита е на път да се провали. 

Украйна е ключът. Никой нормален човек по света вече не вярва, че сегашната война там е, за да пази суверенитета и териториалната цялост на тази държава. Целта е да се смачка Русия - най-отявления борец срещу възстановяването на британската империя. Ако Русия капитулира, това ще означава пълен триумф на еднополюсния свят, защото сатанистите все още са сигурни, че ще се разберат с червените мандарини в Пекин. 

Тъй, обаче Русия не се очертава да капитулира. И не само, че Русия не иска да капитулира, а в щатите Тръмп се кани да влезе в Белия дом, в Германия AFD постоянно увеличава влиянието си и във Франция властта на ротшилдовия банкер със съмнителна сексуалност също се държи на фалшиви пропагандни конци. 

Затова и в "Економист" вият на умряло и затова скоро от империята на дявола можем да очакваме всякакви гадости - от убийства на ключови политици по цял свят, атентати и провокации...до "мръсни" ядрени бомби и мащабни химически и биологични атаки. 

Както е известно от историята, петата империя няма никакви задръжки в преследването на целите си. Дано враговете на тези сатанисти удържат на натиска и победят. 

Иван Спирдонов

3 Коментара

Божествения ред

21 hours before

Равновесието крепи Света. Не това, за което си мислят кървавите урсулианци и господарите им, а Вселената ... Така че, каквото почукало, такова се обадило; ин и ян; каквото си посял, това ще жънеш и т.н - нищо добро не ги очаква!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.