ПЕТКОВ, ВЪРВИ НА ОБОРИЩЕ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/petkov-varvi-na-oborishte/3298 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТКОВ, ВЪРВИ НА ОБОРИЩЕ

По нещастно стечение на обстоятелствата имаме премиер, който успява да изложи себе си и България минимум по три пъти на ден. Все още осмислям хъшлашкото изказване на Петков, който сравни Априлското въстание с войната в Украйна. Подобно тотално непознаване на историята и подигравка с национални герои и светини, е недопустимо за българин, още повече за министър-председател. В някоя друга държава, нямаше да е вече на поста и дори можеше да му се търси и друга отговорност.

Да сравняваш въстаниците от април 1876 година с нацистите на Азов и срамна обида към българската история и народ. Само предател може да каже подобно нещо. И като сме на темата с предателите - Петков, върви на Оборище. Помоли някой около теб /но не Лена, тя ще пита Гугъл/, да ти разкаже за Първото Велико Народно Събрание на Оборище - народните представители от поробена България, събрали се с риск за живота си, за да тръгнат срещу една империя. И тогава е имало предател. Върви, Петков, на Оборище и виж паметника и се опитай да намериш името на предателя.....

България заличава имената на предателите, но никога не ги забравя! Възмездието ще те застигне. И нека този грях да падне върху теб! Предател, предал народа си, позорящ историята му. И не ти искам оставката, искам възмездие.

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.