Побългарен бюджетен вариант на Ориент експрес

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/pobalgaren-byudzheten-variant-na-orient-ekspres/5205 SvobodnoSlovo.eu
Побългарен бюджетен вариант на Ориент експрес

Девет часа с влак до морето било две в едно: хем хотел, хем се движи!

Побългарен бюджетен вариант на Ориент експрес. 😉

Предлагам този вид "отдих" да бъде приобщен към концепцията за ваканция с каравана, ама по релсите. Хем и звукът е по-романтичен 😉

Всичко, както знаем, е в гледната точка.

След като министърът на транспорта, който не е стъпвал в български влак от 1989 година, бурно се разпореди до една година БДЖ да цъфне и да върже финансово и да осигури "бърза, модерна и приятна услуга", явно са започнали вече да му разказват за какво иде реч.

Е, в някой момент освен в прегръдка с БДЖ служителка, той може да се снима и във вагон. Но новият подход е очарователен, ако не беше и подигравка: Вярно е, че до Варна с трена се клатушкате 9 часа; вярно е, че скоростта няма как да бъде вдигната по сегашните релси (средно 47 км/ч), но ако си купите билет за спален вагон, това е ега ти и кефа!

Предлагам БДЖ да пусне спални вагони по всички основни линии и във всяка част от деня - ми като ще е хотел на релси, да е!

А БДЖ да пуща офертата и в Букинг - без майтап, ще избием рибата!

Лияна Панделиева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.