Последните данни в САЩ показват, че уврежданията от ваксини се увеличили до небето!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/poslednite-danni-v-sasht-pokazvat-che-uvrezhdaniyata-ot-vaksini-se-uvelichili-do-nebeto/2730 SvobodnoSlovo.eu
Последните данни в САЩ показват, че уврежданията от ваксини се увеличили до небето!

https://www.theepochtimes.com/vaers-autophagy_4497753.html?fbclid=IwAR0fAz_Y1wqyV0bV3g1BH1bgnK0PRetWYSDNVwkouBRm1VXQTW9k2CYJY-I

Последните данни в САЩ показват, че уврежданията от ваксини се увеличили до небето!

В момента нежеланите събития, предизвикани от ваксините срещу COVID-19, привличат все повече възмущението на обществеността.

Оказва се, че антителата, произведени от тялото срещу шиповите протеини, атакуват нервните клетки, включително гръбначния мозък, и причининяват възпаление на гръбначния мозък. Гръбначният мозък свързва и контролира всички части на тялото, така че сериозно увреждане на гръбначния мозък може да причини парализа,пише theepochtimes.

Европейската агенция по лекарствата (EMA) също актуализира продуктовата информация за ваксината AstraZeneca COVID-19, за да включи редки заболявания на гръбначния стълб като страничен ефект от ваксината.

В допълнение, ваксината COVID-19 може да причини увреждане на митохондриите и да предизвика цитокинови бури, които допълнително увреждат имунната функция на организма и водят до автоимунни заболявания.

Ваксините срещу COVID-19, независимо от технологиите, използвани за тяхното производство, могат да причинят автоимунни заболявания в няколко органа на тялото, ако съдържат шипове протеини или други компоненти на вируса.

Напоследък противоречията относно ваксините срещу COVID-19 постепенно нарастват.

При уникалните обстоятелства на продължаващата пандемия на COVID-19, ваксините срещу COVID-19 се пускат на пазара бързо и се използват по целия свят без адекватни тестове за безопасност или сигурност по отношение на ефектите им върху хората. Медицинската и научната общност все повече обсъждат тези нежелани събития публично.

Към 13 май 2022 г. Системата за докладване на нежелани събития от ваксините (VAERS), съвместно администрирана от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и Администрацията по храните и лекарствата (FDA), е получила повече от 1,2 милиона доклада за нежелани събития от въвеждането на ваксините срещу COVID-19.

Към 13 май 2022 г. OpenVAERS е събрал данните за нежелани събития от записите на VAERS, които включват повече от 28 000 смъртни случая, над 157 000 хоспитализации, над 129 000 случая, изискващи спешна помощ, и повече от 190 000 случая, изискващи посещения на лекар. Всички те отговарят на определението за сериозно нежелано събитие.

VAERS също така разполага с 32-годишни данни за смъртни случаи от всички видове ваксини по целия свят. Според неговите данни, броят на смъртните случаи остава стабилен на няколкостотин годишно до 2021 г., когато внезапно нарасна до 21 889. А към май 2022 г. е имало 6 955 смъртни случая и преброяването все още продължава.

Тази статистика е много тревожна.

Йордан Халачев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.