ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ХУМАНИСТИ, ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/predi-da-se-pravite-na-humanisti-poglednete-balgarite/4595 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ХУМАНИСТИ, ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ!

Преди да се правим на големи хуманисти и миротворци към чуждите, да погледнем своите. Много е хубаво всеки ден да има сводки как украинците гладуват и са обстрелвани, но е добре да има и такива как се оцелява с 400 лева на месец в България. Да има в новините загриженост как българи, плащали цял живот осигуровки, умират, защото не могат да си позволят да си платят лечението. Вместо да се интересувате как ще се справят украинците - бежанци, се поинтересувайте от почти трите милиона българи, пръснати заради безотговорността и предателството на политиците из цял свят.

Преди да пращате помощи на Украйна, помогнете на българите, които ровят в кофите за боклук, за да оцелеят. Преди да давате по 1200 лева на бежанец, дайте достойни пенсии на българските пенсионери, които цял живот са работили за България. Преди да се интересувате от горките украинци, участващи в неонацистката организация Азов, се поинтересувайте от българската история и българите в България!

Впрочем въпросите ми са риторични в тази насока! В България отдавна не се води самостоятелна политика, а само колониална такава. Медиите отдавна са собственост на външни сили, а политиците - на хранилка към американското посолство. Всъщност в момента България напомня за българите в Османската империя - народ има, но потискан и унижаван, държавата не е негова, политиците не са негови и думата му не се чува. Впрочем има една разлика - тогава е имало свободни български вестници, а сега няма!

Крайно време е да осъзнаем, че не сме независима държава, а американска колония. И на господарите не им са необходими българи, а територията. И всички политически проекти от последните тридесет години, работят за разрушаването на българската държава!

И е време да си припомним какво се случва с предателите! Без катарзис няма развитие!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.