ПРИКАЗКА, НО НЕ ПО ШАРЛ ПЕРО

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/prikazka-no-ne-po-sharl-pero/115141 SvobodnoSlovo.eu
ПРИКАЗКА, НО НЕ ПО ШАРЛ ПЕРО

 

Някога много, много отдавна в едно кралство, в едно господарство някъде далече между Южния парк и Американското посолство в двореца на де що мафиот има в столицата на кралството СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО живеел генерал Малечко Палечко. От стратегически съображения, разбира се! Да не си помислите нещо друго! Да може да наблюдава отблизо мафиотите и да ги вкарва в правия път.

Случило се така, че гръмнали най-големият горски разбойник, а генерал Малечко Палечко пак от стратегически съображения за сигурност не се прибрал в двореца си. Ама, изобще! За няма и два часа сменили пазвантите, включително и вратаря, дето отваря и затваря вратите на двореца. И всички се питали ( и до сега се питат) от къде, накъде и к'во общо има генерал Малечко Палечко с убийството на горския разбойник, та са се задействали такива мащабни оперативно-стратегически мероприятия по защита и опазване.

Валентина Милова

4 Коментара

Червената шапчица

преди 8 месеца

Малечко Палечко - Не мога да спя. Постоянно сънувам как руснаци ме изнас.илват и пак, и пак, и после идват кадировците и не ми се споделя кво ми правят.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 8 месеца

То пък един " дженерал джелезничар", то пък един мъж- да ти падне шапката. Ама поне той разправял в железничарското училище, че имал голям @@@- цели 7 см Абе: мъж мечта😉

Коментирай

Напальон

преди 8 месеца

Ми защото всеки си пази собствения задник. Пък и Палечко знае, че те първо режат, после броят.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Напальон, вицът е страхотен.... първо режат, после броят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.