САТАНИЗЪМ И ЕЗОТЕРИЧЕН ХИТЛЕРИЗЪМ В УКРАЙНА

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/satanizam-i-ezoterichen-hitlerizam-v-ukrayna/2864 SvobodnoSlovo.eu
САТАНИЗЪМ И ЕЗОТЕРИЧЕН ХИТЛЕРИЗЪМ В УКРАЙНА

https://youtu.be/WCaK2OLddAs

"Някой съмняваше ли се какво са крили укронацистите и техните западни партньори в Мариупол и в крепостта Азовстал?

Татуировките по телата на пленените азовци със сатанистки символи и свастики говорят ясно за характера на евроатлантическите "ценности", които те изповядват. Но в Мариупол руските и донецките въоръжени сили са намерили и други зловещи находки и артефакти, които не оставят никакво съмнение за античовешките и антихристиянски култове и практики на предалите се в плен "украински патриоти" от Азов.

Ето какво съобщава руският канал "Новости жизни":

"На изоставената база на полка Азов в Мариупол, е намерено езическо капище и стенд с антихристиянски символи - предаде икономическият наблюдател на Първи Руски (канал).

Дървени идоли с височина до три метра са намерени край едно от градските училища, където се намират две казарми за рекрути. Капището е заградено с камъни. А вътре е поставено подобие на жертвеник. Водещият обсъди страшната находка с кандидата на психологическите науки Александър Невеев. Експертът призна, че не е удивен от тази новина."

""Ние вече отдавна наблюдаваме, че в рамките на неонацизма има своего рода спайк между сатанизъм и езотеричен хитлеризъм" - поясни събеседникът на Първи Руски.

Той добави,че тези ритуали и практики, които можем да наблюдаваме в батальона Азов, Айдар и ред други неонацистки формирования, съответстват на тези явления, които сега широко се разпространяват и в Западния свят. Невеев даде за пример сатанинската организация "Орден на деветте ъгъла". Тя активно сътрудничи с нацистките групировки и използва в своите култува съответна символика и тематика. Това неведнъж е зафиксирано - отбелязва експертът".

Ето защо беше този кански рев на евроатлантическата пропаганда да не се наднича в тайните на Азовстал. Тепърва ще научаваме много неща.

Превод и коментар:

Милена Върбанова"

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.