Ще бъдем все по-следени, все по-контролирани и ще ни налагат все повече рестрикции за свободно изразяване, включително и в социалните мрежи

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/shte-badem-vse-po-sledeni-vse-po-kontrolirani-i-shte-ni-nalagat-vse-poveche-restrikcii-za-svobodno-izrazyavane-vklyuchitelno-i-v-socialnite-mrezhi/4193 SvobodnoSlovo.eu
Ще бъдем все по-следени, все по-контролирани и ще ни налагат все повече рестрикции за свободно изразяване, включително и в социалните мрежи

За жалост виждам много маркери в изказванията и действията в световен план, които ще ограничат правата и свободния изказ.

Ще бъдем все по-следени, все по-контролирани и ще ни налагат все повече рестрикции за свободно изразяване, включително и в социалните мрежи.

Убедена съм, че арести, присъди и лагери ще бъдат част от жестокото притискане на хората и тяхната свободна мисъл, претворена в слово.

В прословутия колективен Запад са съгласни да се случи, тук ще е малко по-трудно, но може би и по-брутално. Никоя империя няма повече да даде свобода на словото, тъй като с нея отдавна се спекулира и се лъже безобразно.

Манипулацията е тотална и все повече си пробива път, тъй като човечеството става все по-малко критично към информацията, която му смилат и наливат в мозъците. Просто натискът в отделните глобални центрове ще е различен.

Към момента либералите са готови за лов на вещици, а другите също са на предела на търпенията си. Нашите назначени политици безспорно ще застанат на страната на тази нова диктатура, тъй като те нямат потенциала на големи лидери, които да мобилизират големи маси с идеи и програми и за тях натискът и ограниченията върху хората ще са повече от добре дошли.

Мисля, че е въпрос на време да се мине към партизанско информационно движение, което няма как да бъде дори легално популяризирано. :-)

И не, не съм параноична. Ясно виждам как завесата се спуска.

Росица Бакалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.