Синът на Соломон Паси с грозни заплахи към православните християни, плаши със затвор

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/sinat-na-solomon-pasi-s-grozni-zaplahi-kam-pravoslavnite-hristiyani-plashi-sas-zatvor/4546 SvobodnoSlovo.eu
Синът на Соломон Паси с грозни заплахи към православните християни, плаши със затвор

„Всички путински кучки ще гниете в затвора“

Няма налично описание.

Няколко години след като атлантикът и бивш външен министър Соломон Паси изрече „Майната му на православието!“, днес и синът му Исак Паси лее от фейсбук профила си откровени заплахи и грозни обиди. Гневът на отрочето на Мони Паси е насочен основно към подръжниците на Путин, но и към православните християни като цяло.

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

Това са част от скандалните постове на Исак Паси, събрали масовото недоволство на фейсбук аудиторията.

Може би никой не му е обяснил, че да носиш еврейска фамилия въобще не означава, че си евреин – това важи и за Соломон Паси, и за Исак Паси, чиито майки са българки.

Всъщност, Исак е достоен наследник на баща си, който се разплаква всеки път, когато си спомни как са ни приели в НАТО. Напомняме и няколко знакови фрази на Соломон Паси, които са достатъчно красноречиви:

“Майната му на православието.”

“Искаме ядрени бази!”

“Ще намалим русофилията в България.”

Видимо синът му изпълнява татковите повели да се унищожи България като православна държава, част от славянската общност.

Ето и каква снимка е сложил за тема Исак Паси:

Няма налично описание.

Прави впечатление коментарът, в който се напомня дядото, на когото е кръстен синът на Мони Паси – Исак Паси – виден български философ, изкуствовед и културолог. Може би внукът не е чел книгите на дядо си, а може би и не знае, че дядо му като член на БКП, в знак на протест срещу декомунизацията през 1993 г., се пенсионира, но не се отказва от идеите си по „естетически съображения“.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.