Това не е Украйна! Така изглежда едно от близо 600-те изчезнали български села!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/tova-ne-e-ukrayna-taka-izglezhda-edno-ot-blizo-600-te-izcheznali-balgarski-sela/4505 SvobodnoSlovo.eu
Това не е Украйна! Така изглежда едно от близо 600-те изчезнали български села!

Това не е Украйна! Така изглежда едно от близо 600-те изчезнали български села! Българските политици с провеждането на слугинажна и антибългарска политика прогониха над 3 000 000 (три милиона) българи от родината ни!

Без война!

Тази картина бе нарисувана с любезното съдействие на "съюзниците" ни, които вещо съветваха продажните ни политици как да съсипват и грабят държавата ни и да извършват нечуван геноцид над българските пенсионери!

След въвеждането на точковата пенсионна система по вещата препоръка на "съюзниците" ни стотици хиляди пенсионери получаваха пенсии под 50 лева! Тези наши - български пенсионери бяха принудени да живеят с по-малко от 2 (два) лева на ден!

На тях нямаше кой да им помогне, както и на техните деца, които трябваше да емигрират, за да оцелеят!

Всичко това бе постигнато с вещата помощ на "съюзниците"!

Днес всички знаят, че България е най-бедната страна в ЕС, а голяма част от българите са работещи бедняци, които живеят на ръба на оцеляването!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.