Украински бежанци спретнаха гнусно сбогуване с хотел по Черноморието

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ukrainski-bezhanci-spretnaha-gnusno-sboguvane-s-hotel-po-chernomorieto/2635 SvobodnoSlovo.eu
Украински бежанци спретнаха гнусно сбогуване с хотел по Черноморието

В парламента бе обсъдено какво да правим с украинските бежанци, които първоначално бяха настанени в луксозни хотели на брега на Черно море.

При това вицепремиерката Калина Константинова си посипа главата с пепел заради думите си за украинските бежанци. "Искам да се извиня на онези български граждани, които са се почувствали засегнати", обяви тя от парламентарната трибуна.

Както е известно, правителството се опита да  разсели бежанците от Черноморието във вътрешността на страната.

С настъпването на летния сезон България взе решение да пресели украинските бежанци от курортите си по брега на Черно море из страната, за да може хотелите да печелят от туризъм. Но повечето бежанци тази идея я приеха на нож - те отказаха да напускат хотелските стаи на първа линия.

Това обаче предизвика в украинските граждани недоволство.  Намериха се дори и "креативни", които се "отблагодариха" на собственика на хотела с надпис на стената - лозунг. Основният нюнас обаче се свежда до това, че посланието е било написано с фекалии. Това става ясно от постове в социалните мрежи.

Украинските бежанци се отблагодариха "както подобава" за гостоприемството на собственика на български хотел. В една от стаите с фекалии те написаха своя възлюблен лозунг "Слава на Украйна".

Не е известно кой е хотелът, станал жертва на украинските бежанци.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.