ВЪПРОСИ КЪМ УМНОКРАСИВИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/vaprosi-kam-umnokrasivite/4074 SvobodnoSlovo.eu
ВЪПРОСИ КЪМ УМНОКРАСИВИТЕ

1.Защо клетите и бедстващи украински бежанци идват със скъпи коли и отсядат в спа-хотели?

2.Защо укро бежанците не се въдворяват в бежански центрове, които се охраняват?

3.Защо се допуска чужденци да правят шествие в центъра на българската столица с нецензурни плакати и призиви за насилие към трета държава?

4.Защо българското правителство, вместо да ги контролира, шества с тях под чуждо знаме и явно се набърква във военен конфликт?

5.Защо за българските пенсионери и деца няма пари, а за украинските клети бежанци с джиповете има?

6.Клетите украински бежанци проверяват ли се на границата ни за оръжие, наркотици, биологични оръжия, както и нацистка литература и символи?

7.След като клетите украинци заявяват на цял свят, че той трябва да се бие за Украйна, те - мъжете, защо не са останали да си защитават родината, а кибичат тук в спа-хотелите и на ски в Банско?

8.Защо българското правителство изпусна безконтролно около 50 хиляди украинци, част от които вероятно членове на Азов, Айдар и прочие нацистки организации в Украйна? Да напомня, че българската армия е доста по-малка от навлезлите в България клети нацисти.

9.Защо първата работа на клетите украинки е да отидат на козметик и маникюр в България?

10.Защо клетите украински бежанци се радват на привилегиите всичко да им е безплатно в България, докато българите си плащаме за "удоволствието" да живеем в собствената си държава?

11.Защо правителството допуска нацистки призиви по българските улици?

12.Защо правителството участва в шествие под знамето на съюзници на ИДИЛ и нацистки символи?

13.Защо пред очите на правителството и депутати от управляващата коалиция и ГЕРБ се изгори руското знаме без тяхна реакция?

14.Защо допускаме чужденци и гости да вземат решения за България?

15.Защо, по дяволите, позволяваме това да се случва в земята на българите?

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.