ВАСИЛ ВАСИЛЕВ-ЗУЕКА: НЯМАМ ОБРАТЕН ПЪТ КЪМ БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/vasil-vasilev-zueka-nyamam-obraten-pat-kam-balgariya/26743 SvobodnoSlovo.eu
ВАСИЛ ВАСИЛЕВ-ЗУЕКА: НЯМАМ ОБРАТЕН ПЪТ КЪМ БЪЛГАРИЯ

От чужбина България изглежда по-зле от преди, това сподели с тъга Васил Василев – Зуека в интервю за bTV.

Любимият актьор и комик, който замина в Испания, за да се развива като художник, сподели, че има дори признаци за това дори и в Алтеа, където живее в момента.

„Тук има магазини, които внасят български продукти, но спряха да продават българско сирене,“ разказа Зуека. То обаче изчезнало напоследък и като попитал къде е, му отговорили, че е поскъпнало твърде много и затова спрели да поръчват. Любимецът на публиката обаче каза, че не съди за влошаването на нещата у нас само по това. Зуека чете какво се случва в България и се натъжава заради злобата, която се усеща и по интернет.

Нямаме обратен път към България, призна той за себе си и семейството си. Зуека иска детето му да расте в Испания и да учи там. Той все още забелязва в България това, което го е накарало да напусне – завистта. Според него е абсурдно как българите могат да бъдат толкова слънчеви хора от една страна, а от друга да изпитват такава злоба към околните.

„Не съм много оптимист,“ призна Зуека, който използва появата си в българския ефир, за да поздрави майка си, сестра си и приятелите, които явно няма да види скоро на живо. Той съобщи също, че предстои първата ми изложба в Алтеа. Актьорът призна също, че още не е научил испански, но жена му и детето му се справят много добре и това му помага.

   Източник: mamche.net

3 Коментара

Хаджи Минко

преди 1 година

Суека е ЧЕРВЕЙ Безподобен!

Коментирай

не ОБИЖДАЙ!!!!НЕ Е "човешко"....

преди 1 година

ВСЕКИ има ПРАВО да иска ДА ЖИВЕЕ някъде по света,СТИГА ДА МОЖЕ!!!а това,че основното чувство у БЪЛГАРИНА Е ЗАВИСТ,не трябва да ви дава право да ОБИЖДАТЕ!!!В германия и италия например ОСНОВНОТО ЧУВСТВО,което ги "движи" е ОМРАЗА!!!!Изпитвал съм Я НА "ГЪРБА" СИ!!!НО ТОВА Е ЖИВОТА:Имаше един лав по НАШЕ ВРЕМЕ - "защо се ОБИЖДАТЕ ,КАТ СЕ ВИЖДАТЕ" а????!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.