ЗА ДА НАХРАНИМ МЪСК ЩЕ ИЗВАДИМ ЗАЛЪЦИТЕ ОТ УСТАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/za-da-nahranim-mask-shte-izvadim-zalacite-ot-ustata-na-roditelite-si/54 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ДА НАХРАНИМ МЪСК ЩЕ ИЗВАДИМ ЗАЛЪЦИТЕ ОТ УСТАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ

И пак за Мъск... Добре, ще дойде... И какво ще го правим. Ще му покажем традиционно българско гостоприемство - ще го нахраним, ще го приютим, ще го изпратим с армагани колкото може да носи... И най-богатият човек на света няма да похарчи стотинка за това, защото няма да му позволим. И ще представим нашето раболепие като гостоприемство.

Скоро Мишо Неделчев ми каза за един не много поет, още по-малко белетрист, че не бил казал за никого нищо лошо и това го правело добър човек. Казах му, че това не е добрина, а приспособимост. Така че ние ще покажем своята приспособимост и ще посрещнем Мъск с ентусиазма, с който сме посрещали руските освободители, немските освободители и пак руските освободители.

И показваме на цял свят какво можем да направим за най-богатия човек на света... Докато просяците и клошарите се множат. И ако изчислим какво бихме дали на Мъск за няколко дена ще видим, че бихме хранили тези просяци и нещастници, старите хора в Северозапада месеци наред. Защото те не разчитат на Мъск, те разчитат на тези свои деца, които ще дадат залъците, които измъкват от устата на гладните си родители...

И после ще кажем колко сме гостоприемни...

Христо Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.