ЗА ГОЙНАТА ДЕБЕЛАНА - "БЕЖАНКА" ОТ УКРАЙНА, КОЯТО ХРАЧИ МЕРЗОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/za-goynata-debelana-bezhanka-ot-ukrayna-koyato-hrachi-merzosti-sreshtu-balgarite/3074 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ГОЙНАТА ДЕБЕЛАНА - "БЕЖАНКА" ОТ УКРАЙНА, КОЯТО ХРАЧИ МЕРЗОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

"Повече няма да кажа нищо за угоената украинска свинка, която бълва гнусотии срещу българите. Да, имаме огромна вина - хрантутим я и я приютяваме в петзвездно хотелче.

Ако до два часа тая дебилна стрина и членовете на фамилията й са още на българска територия, значи си заслужаваме цялата гадост, която е изплюла в лицето ни. Ограничени сме, тъпи сме, уроди сме, щом търпим такива като нея. Нека поне сега се  задействаме и изгоним това безсрамно нищожество. И дано подир нея се пръждосат и останалите. Те не са бежанци. Те са нашественици. Те мислят за нас същото като нея. Те ненавиждат България. Впрочем ненавиждат целия свят - така са ги учили в училище - на омраза.

Аз не си представям как тази "женица" би излязла на улицата, след като цяла България се запозна с въпросното видео. Нека се маха и не скверни земята ни - така е по-добре за самата нея. Ние не цапаме ръцете си с подобни боклуци. Вън!

Но украинската стрина съобщи и една истина - че българите обичат Русия. Неоспорим факт. Нека високо го заяви на Зеленски и Кулеба, щом се върне при тях.

Мисля си какво ще извъртят по повод позорното украинско видео  телевизионните СМРАДОВЕ? Ще кажат, че е фалшиво? Че е направено от провокатори?"

Каквато и лъжа да измислят, няма как да ни заблудят.

Едно е сигурно - нито дебелата безсрамница, нито другите украинци ще се извинят за този отвратителен цинизъм.

Вън! След два часа!

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.