Замисляли ли сте се, къде са отивали всички милиарди долари в Украйна?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zamislyali-li-ste-se-kade-sa-otivali-vsichki-miliardi-dolari-v-ukrayna/228 SvobodnoSlovo.eu
Замисляли ли сте се, къде са отивали всички милиарди долари в Украйна?

"Замисляли ли сте се, къде са отивали всички милиарди долари в Украйна? Някога замисляли ли сте се, защо някой е поверявал на елита на американската политика, като Байдън например, милиардите средстава изпращани за Украйна?

Днес става ясно, че това са отлични въпроси.

Имаме информация, че десетки милиарди долари, постъпващи за Украйна, фактически са били обратно върнати в САЩ за корумпиране на демократите и елита чрез използването на криптовалутата FTX. Сега парите ги няма, а FTX e фалирала.

Както беше съобщено по-рано, криптокомпанията FTX е отделила не по-малко от 40 милиона долара за кндидатите демократи на междинните избори.

Сам Банкман-Фрид е вторият по големина донор на Байдън.

Освен това Daily Caller представя списък на законодателите финансирали Сам Банкман-Фрид и курирали институцията, която е трябвало да следи компании като FTX.

Сам Банкман-Фрид, активен донор на демократите и бивш изпълнителен директор на фалиралата криптовалутна борса FTX, е финансирал компании на членове на Конгреса, които са курирали Комисията по търговия със стокови фючърси (CFTC), един от ключовите органи натоварени с регулирането на криптоиндустрията и обект на агресивно лобиране от Банкман-Фрид.

В момента по отношение на FTX на Банкман-Фрид се води разследване от страна на CFTC и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) след като Банкман-Фрид привидно е превел 10 милиарда долара клиентски активи от своята криптоборса в търговската си фирма Almeda Research, а на борсата възникнала ликвидна криза, която принудила компанията да подаде заявление за фалит. Само че преди агенцията да започне разследването Банкман-Фрид агрсивно ухажвал CFTC и финансира няколко ключови законодатели, отговарящи за надзора по дейността на агенцията, наливайки пари в предизборната им хазна.

FTX също така има отношение към Украйна.

Крайно левият вестник Washington Post съобщава на 3 март, че Украйна търгува с криптовалути.

По данни на аналитичната компания Elliptic, украинското правителство от събота е събрало дарения в криптовалути, чиято сума е повече от 42 милиона долара, а също така цифрови произведения на изкуството, в това число лимитирана серия, на стойност около 200 000 долара. Проблемът е в това, как страната използва тези активи за финансиране на своите военни нужди.

След по-малко от седмица FTX попада в новините, защото се оказва въвлечена в събитията в Украйна:

На фона на руската инвазия в Украйна генералният директор на FTX Сам Банкман-Фрид излиза с предложението да помогне на проекта за крипто дарения. Той скромно заявява, че FTX ще подкрепя Министерството на финансите на Украйна и други съобщества при събирането на крипто дарения за страната. Украинското правитество е получило повече от 60 милиона долара под формата на крипто дарения от цял свят.

Генерланият директор на FTX Сам Банкман-Фрид подчертава, че войната в Украйна се проточва. Страната остро се нуждае от хуманитарна помощ и достъп до световната финансова инфраструктура. Той също така обръща внимание на санкциите и криптовалутите в такава ситуация. Той изтъква, че крипто борсите трябва сериозно да следят за спазването на санкциите обявени от правителството.

FTX подчертава, че при всички свои усилия в обалста на реглулиране и политика активната кординация и комуникация с регулиращите органи и политиците има решаващо значение за осигуряване на това, че законите и правилата са постигнали набелязаните резултати.

Посочвайки спешната нужда от помощ на нацията, Сам Банкман обявява, че екипът на FTX се гордее с това, че подкрепя Министерството на финансите на Украйна в улесняването на процеса по дарителство.

Изгледа че FTX е политическа финансова пирамида, която черз Украйна превежда долари на политиците.

За това сега е известно. Демократите са изпращали десетки милиарди в Украйна, а след това са изпрали тези пари обратно в джобовете и фондовете на демократите в САЩ. Сега компанията е фалирала, а средствата не могат да се намерят никъде.

Тази информация беше разпространена в Twitter и ние може да потвърдим достоверността и от нашите източниците.

В този ранен час "излиза", че десетки милиарди американсака "военна помощ" за Украйна, която уж трябвало да се използва за борба с Русия, Украйна не използвала за борба с Русия, а инвестирала в FTX! И както можете да се досетите от заявлението за банкрут... изглежда, че всички тези пари... ги няма.

Да, правино прочетохте това: Вместо да изпозава американсаката военна помощ да се бори с Русия, Украйна "инвестира" част или всико в FTX, и точно сега изглежда, че всички пари са изчезнали.

Демократични дарения

Също така в този ранен час "излиза" че шефът на FTX, Сам Банкман-Фрид е бил донор номер 2 на Демократите. Той е превъзхождан единствено от самият Сорос!

"Изглежда" Украйна е получавала пари от САЩ, Украйан ги е изпращала на FTX, а FTX на Демократите, които първоначално са гласували изпращането им на Украйна. В този час се оказва за някои наблюдатели, че това е престъпление, пране на пари, престъпен заговор с цел нарушаване на законите за финансиране на предизборната кампания. Вниматекните наблюдатели забелязват, че момчето само е изгорило собствената си комапния, и собствения си задник, само за да се убеди, че демократите са победили на междинните избори, и изглежда го е направил използвайки всички, които имат активи в FTX.

По този начин, крахът на FTX сега се свързва не само с Украйна, но и с амерканските политици демократи получили пари от Сам Банкман-Фрид да участват в приключилите избори.

Разбира се, че демократите си изпращат милиарди.

Те крадът избори, защо да не крадът пари?"

https://www.thegatewaypundit.com/2022/11//p>

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.