Знаете, че обичам да разказвам приказки. Вицове, де. Затова, ето ви днешната доза:

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/znaete-che-obicham-da-razkazvam-prikazki-vicove-de-zatova-eto-vi-dneshnata-doza/141041 SvobodnoSlovo.eu
Знаете, че обичам да разказвам приказки. Вицове, де. Затова, ето ви днешната доза:

От ППДБ решават дружно да отидат на кино за да гледат новия филм-шедьовър на Теодор Ушев "Списъкът на Шиндлер 2 - Продължението". В него се разказва за драмата и болката на учител по физкултура, който се почувствал жена, затова решил да влезе да се облече в момичешката съблекалня, но бил пресрещнат от Бай Ганю-Пазача и Ганка чистачката, които вандалски го изгонили и наранили чувствителната душа на учителя. Освен това и физически го наранили - счупили в задните му части метла.

Кирчо Петков решава да иде с дружката си Асен Василев. Уви, по странни и неизяснени обстоятелства Асенчо се бил превърнал в кокошка. Въпреки това Кирчо го взел и почнал да се моли на касиерката и охраната да го пуснат с кокошката - това било транс-кокошка и се чувствала като човек. Касиерката обаче отказала. Кирчо се ядосал и сложил кокошката в панталоните, и така влязъл.

Кирчо седнал до Ленчето и мъжът й, които също дошли да гледат новия шедьовър на Ушев. Но по едно време кокошката се задушавала, взела да шава и кудкудяка, затова Кирето си откопчал ципа и кокошката си подала главата.

Ленка видяла това и подбутнала мъжа й: "Скъпи, Кирчо си откопча ципа"

"Айде не се прави, като че не си му я виждала!", отговорил й той.

"Да, ама тоя път е с очи и ми изяде пуканките", оплакала се тя.

Daher Farid Daher - Lammoth 

3 Коментара

Алекс

3 weeks before

Хареса ми! Достоверно и забавно!

Коментирай

Пламен

3 weeks before

Тоя ше изяде всичко ко има пред него.

Коментирай

Пламен

3 weeks before

Честито на прочелитего.само наши хора навсякъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.