Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два пъти Ирак, един път Югославия

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-e-imalo-oshte-zabludeni-kak-tochno-sasht-napadnaha-dva-pati-irak-edin-pat-yugoslaviya/5110 SvobodnoSlovo.eu
Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два пъти Ирак, един път Югославия

Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два пъти Ирак, един път Югославия, един път самите себе си и много пъти всякакви други държави, тази година се показа точно и наяве как.

Изфабрикуват новини, някакви факти, които само те си знаят, епруветки, специалисти, експерти, до един закупени - само вижте нашите, до един на заплата от американското посолство или американските фондации, те говорят за нападения и войни. Ами събудете се, всичко е пред очите ни!

Днес се напрегнах изключително много, защото вместо да си замълча и подмина, аз реших да се обяснявам за някои основни положения на начина на работа, за да се разпознават вибрациите и хората. Защото цялата ситуация само привидно изглежда ясна. Истината е, че жестоките заблуди продължават с пълна сила и най-слепи често са тези, които най-много отварят очите на другите. Ама все тая, пресяваме се, прошка няма от пресяването на българите, всеки ще си покаже истинското лице и истинската вибрация! И съм леко втрещена от хора, които се правят, че работят за добро и аз съм мислила, че те разбират какво е добро, а то какво излезе и се показа.... Няма значение....

Американците за 30 години толкова пари потрошиха, за да направят мизансцените на всичкия ни живот, че можеха с тези пари да нахранят четири пъти цялата планета и пак щеше да остане. Мина ни живота с техните глупости!!! Откъдето минаха, трева не поникна повече.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.