Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgarite-imat-samo-edin-problem-lipsa-na-budno-saznanie/5396 SvobodnoSlovo.eu
Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание

Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание.

Ако всеки български гражданин осъзнае с достътъчна яснота каква чудовищна система на здваеопазване беше изградена от политическата мафия на прехода, решението ще бъде лесно. За съжаление повечето от гражданите имат все още някакви илюзии, които сами подхранват с цел да си съхранят психиката.

Рядко са личностите, които могат да приемат със спокйна мисъл, че болниците в страната са всъщност "човешки складове" и нищо повече от това. Както и, че повечето от лекарите, сестите и прочее длъжностни лица в системата са абсолютни некадърници в професията си. Правилата в сисемата на здравеопазването се правят от Министерството на здаравеопазването, а законите в Парламента. Тези закони, правила и поднормативна уредба убиват хиляди невинни хора в нашата страна и цялата вина носи държавната власт.

Повтарям, ОФИЦИАЛНАТА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ!

Срещу тази чудовищна мафиотска държава образувана от паразитни и напълно корумпирани чиновници, министри и депутати система трябва да се действа радикално, не частично. А не от убийство, до следващото убийство!

Нужна е радикална гражданска съпротива, в противен случай нищо няма да се промени. Огромни западни мултинационални компании участват пряко в престъпната българска система на здавеопазване и те имат основната вина за ограбването на парите от здравната каса. Затова няма министър в тази система, който да не е свързан с престъпления, освен един единствен досега. Дори последния си тръгна с 80 милиона само за половин година време. Прокуратурата и другите орагни за охрана на закона са мъртви много отдавна и съучастват.

Българите имаме един проблем - отказваме да осъзнаем чудовищната страна на нещата и да дръзнем. И майната й на корумпирната бюрократична Европа, ако ще ни погребва живи.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.