БЕЗ СВОБОДА НЯМА И ЖИВОТ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bez-svoboda-nyama-i-zhivot/5287 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗ СВОБОДА НЯМА И ЖИВОТ!

Може да бъде изображение с текстово съобщение

В четвъртък Здравната комисия ще разглежда Законопроект за изменения и допълнения в Закона за здравето, внесен от мен и други народни представители от Възраждане. За мен не е изненада, че становищата на заинтересованите лица са отрицателни. Не е изненада и, че гръмко и арогантно защитават противоепидемичните мерки, които вече предизвикват съпротива в цял свят.

Но бях изумена да прочета следното изречение: "Осигуряването на живот е преди осигуряването на СВОБОДА - елементарно!". Явно за мислителите, за да ни пазят живота и здравето, могат с кални ботуши да прегазят свободата ни. Защото са много загрижени! И то точно за ковид! Защото не съм забелязала подобна загриженост нито за десетките хиляди българи, умиращи всяка година от сърдечносъдови заболявания или онкологични заболявания, нито дори за децата, чиито родители като просяци събират левчета в касички, за да им осигурят същия този живот, който държавата им отказва!

СВОБОДАТА не може да стои под ЖИВОТА! Животът е важен, но струва ли си живот като роб и крепостен селянин? Животът е важен, но струва ли си с нашийник и контрол? Животът е важен, но струва ли си БЕЗ СВОБОДАТА?!?

Днес здравните фашисти нен се стремят да ни запазят живи и здрави, А ДА НИ КОНТРОЛИРАТ! Това е целта. И целият свят се изправя срещу този медицински терор. Не може под загрижеността за здравето ти да те оставят без работа, образование и да си трето качество гражданин!

И ще напомня на здравните фашисти два цитата:

"Свобода или смърт!" и "Свободата, Санчо, е на върха на

копието!". И трета, на един велик български владетел - "Който не ще мира, ще има .....!". НИЕ ТРЪГВАМЕ С МИР! От Вас зависи в края на пътя какво ще стане!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.