Боже, пази България!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bozhe-pazi-balgariya/5541 SvobodnoSlovo.eu
Боже, пази България!

"За съжаление огромната част от българите са русофили, затова властта се измъква от позиция по казуса Русия- НАТО. Българинът няма да приеме участие на България в някакви действия срещу Русия, това ще доведе до падане на правителството и до трайни проблеми у нас". Това заяви за "Твоят ден" по "Нова нюз" Антон Кутев от БСП."

Цитирано по сайта epicenter.bg.

Втрещен остава човек от връзката между първите две и последната дума в цитата. Първата е "за съжаление". Последната-"БСП".Сиреч, лицето, което съжалява ,че "огромната част от българите са русофили", е от БСП. Че нали тя уж беше проруска партия, с антиджендърска, антинатовска,антиинстанбулоконвенционна политика?! Или се лъжем?

Ама какво се чудим- нали техен проект беше Орешарски, дето разваляше "седенката"на българските учители!Та обществото бере и до днес проблеми с изчезващите кадри в тази област!

Както е тръгнало,очакваме утре техен представител да одобри Истанбулската конвенция, джендърството и базите на НАТО у нас.

Боже, пази България от бивши комунисти!

Те ни доведоха до тоя хал!

Светлозара Василева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.