Чакате регулиране на всички нива в България и борба с мафията и корупцията. Чакате влак на гара, на която няма да мине влак!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chakate-regulirane-na-vsichki-niva-v-balgariya-i-borba-s-mafiyata-i-korupciyata-chakate-vlak-na-gara-na-koyato-nyama-da-mine-vlak/5577 SvobodnoSlovo.eu
Чакате регулиране на всички нива в България и борба с мафията и корупцията. Чакате влак на гара, на която няма да мине влак!

Понеже няма и не може да направи абсолютно нищо друго, това правителство прави единствените две неща, за които го сложиха да ги направи:

1. Да се официализира скандалния казус с Македония.

2. Да се ваксинира България, тоест да се усвоят милиарди които текат към БигФарма и световната мафия със съответните комисионни за българите по веригата.

Чудите се защо ни занимават само с това. Затова!

Чакате регулиране на всички нива в България и борба с мафията и корупцията.

Чакате влак на гара, на която няма да мине влак!

Понеже у нас никога не може да стане както става навсякъде и както е замислено, затова много бързо гърмят скрити мини и стават изненадващи обрати. И все повече така ще е.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.