Денят дори не е набрал скорост, а вече ми се повръща от завоите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/denyat-dori-ne-e-nabral-skorost-a-veche-mi-se-povrashta-ot-zavoite/5570 SvobodnoSlovo.eu
Денят дори не е набрал скорост, а вече ми се повръща от завоите

Сутринта видях, че решенията на българския парламент няма никаква стойност. Избраниците на народа изгубиха скъпо струващи за нас дни, за да дебатират и приемат някакъв правилник за влизане в сградата, който днес демонстративно не спазват. Необезпокоеното влизане на цялата шизофашистка групичка от Възраждане в парламента - без показване на уж задължителния зелен сертификат - доказва нещо, в което няма защо да се съмняваме.

У нас зеленият сертификат наистина е неработеща, лицемерна мярка за борба с пандемията, наложена ей така, между другото – колкото да не се излагаме пред чужденците.

В същото време здравната ни система, съсипана и крадена с десетилетия от лакоми господари, кротичко, но истерично се надява тоя Омикрон да е Бог и да има милост.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.