ДИЛЪРЪТ, ДИЛЪРЪТ....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dilarat-dilarat/117518 SvobodnoSlovo.eu
ДИЛЪРЪТ, ДИЛЪРЪТ....

 

Зеленият шут отново изуми света с поредната глупост и идиотизъм. Украйна щяла да стане ДОНОР НА ГЛОБАЛНА СИГУРНОСТ. А България по милостта на наркомана, щяла да бъде част от алианс на отбранителната индустрия на Украйна.

Вероятно щях да се ядосам, но поредното безумие на този объркан и жалък човечец минава всякакви граници на нормалното. То, че психиатрите са го изтървали, е ясно, но поне да си смени дилъра на белото, че става за смях по цял свят.

Тоя шут го спонсорира половината свят да може да се бие срещу Русия, но победа - йок, само милиардите си ги усвоява по жени и тъщи, като праща в скотобойната сънародниците си.

Крайно време е разумът да се завърне в света и народите да обяснят категорично на лидерите си, че е недопустимо да се наливат пари в нацизирана територия, ръководена от един психично увреден наркоман!

Донор на глобална сигурност!!! Ай сиктир, бе!

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Стоян Вичев

преди 7 месеца

Зеленски е същият идиот като Байдън и затова двамата се понасят и дружат. Скоро и той ще започне да губи равновесие и ще пада като дъртия празноглавец. Краварите от САЩ паразитират повече от 100 години, но края на този тумор е близо и светът ще си отдъхне!

Коментирай

moitoi

преди 7 месеца

Словашката социалдемокрация (SMER-SD) води в парламентарните избори, според официалните резултати от 95 процента от областите, които я показват с повече от 7 процентни пункта пред своя либерален прозападен съперник, Прогресивна Словакия. Това е резултат, който се очаква да предизвика единството на НАТО и ЕС по отношение на Украйна.

Коментирай

албена

преди 7 месеца

И как можаха да ни обвържат с този човек, който изпрати народа си на заколение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.