Днес България се очертава отново като последния верен съюзник и на загиващата империя на САЩ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-balgariya-se-ochertava-otnovo-kato-posledniya-veren-sayuznik-i-na-zagivashtata-imperiya-na-sasht/5159 SvobodnoSlovo.eu
Днес България се очертава отново като последния верен съюзник и на загиващата империя на САЩ

България остана съюзник на Хитлер почти до края, със сигурност най-верният му съюзник, който изпълни всички задачи без една. Да изпрати войски на Източния фронт. Това беше при управлението на тогавашните умни и красиви, които правеха цивилизационния избор. Трябваше да дойдат руснаците, за да ни откъснат от прегръдката на нацистите. Не зная как бихме могли сами да се откъснем. Верни до последно.

Днес България се очертава отново като последния верен съюзник и на загиващата империя на САЩ. По абсолютно аналогичен начин нашите сегашни умни и красиви тикат държавата в противна посока. Непопулярното управление продължава да се стреми да изпълни всички разпореждания на господаря си, в случая сме участници в източния фланг на НАТО.

Имам предвид факта, че Мустафа е с двамата анонимници от трупата на Мики Маус, категорични случайници, които се озоваха във Вашингтон да се разпореждат със съдбата на България.

Това е загубена кауза бе хора, кога ще го разберете?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.