ГЕРБ логично изпищяха след уволнението на Николай Павлов. Почакайте как ще реагират ако уволнят и Влади Малинов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gerb-logichno-izpishtyaha-sled-uvolnenieto-na-nikolay-pavlov-pochakayte-kak-shte-reagirat-ako-uvolnyat-i-vladi-malinov/5498 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ логично изпищяха след уволнението на Николай Павлов. Почакайте как ще реагират ако уволнят и Влади Малинов

ГЕРБ логично изпищяха след уволнението на Николай Павлов. Почакайте как ще реагират ако уволнят и Влади Малинов. Тогава сигурно протести ще направят.

А сега, да уточним, Това че новия изпълнителен директро е работил в МЕТ, не означава, че непременно е агент на Газпром. В България професионалистите в газовия бизнес нямат особена възможност да работят в различни компании, до 2018 година възможностите бяха Булгаргаз, Овергаз, МЕТ и представителства на чуждите компании.

За мен това е добър знак.

Въпросът е какво ще направи с Булгаргаз, защото компанията е обречена да загуби пазарни дялове у нас, дали ще го компенсира с друг бизнес в региона, с влизане в други сегменти на веригата на стойността с природния газ. Въпроси, въпроси.

Или ще приключим с поредната спешна приватизация.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.