ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gerb-zapochnaha-kampaniyata-si-na-lazhi-i-manipulacii-kam-spasi-sofiya-i-men-tochno-kakto-predupredihme-che-shte-stane-sled-razkritiyata-za-cenite-na-lampite/5266 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите

🤮ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите.

💩Вместо да обяснят каква е причината за огромните разлики при улично осветление, вместо да предприемат поне някакви действия да спасят София от финансовия колапс, до който самите те я докараха, вместо да реват за стотици милиони подарък от държавата... те се занимават със спонсориране със стотици евро на пропаганда във Фейсбук.

🛑Скъпи политически опоненти - безсилни сте, защото за всички е ясно до каква катастрофа във всички сектори доведе вашето вече 16 годишно управление на София. Подобни манипулации няма да ви помогнат! Софиянци искат енергични и честни хора с визия и кураж, които да решат отворените от вас проблеми, вместо неспиращите кражби, некачествени ремонти и шикалкавене.

❗ И както винаги - ако предлагаме нещо, ще го намерите на страницата на Спаси София, а не в кафявите медии, които обслужват ГЕРБ.

#СпасиСофия #ГрадЗаХората #БорисеЗаСофия

Борис Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.