Херо Мустафа с тежки констатации за корупцията и за олигархията у нас. Но защо в края на мандата?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hero-mustafa-s-tezhki-konstatacii-za-korupciyata-i-za-oligarhiyata-u-nas-no-zashto-v-kraya-na-mandata/44206 SvobodnoSlovo.eu
Херо Мустафа с тежки констатации за корупцията и за олигархията у нас. Но защо в края на мандата?!

В петък, 27-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

Прокурорските балони по казуса „Нексо“ се пукат един след друг. Защо прокуратурата не арестува двамата обвиняеми, които са в България и дори съдът им намали паричните гаранции? Защо Гешев отива в САЩ? Според Антони Тренчев - на „обяснение“, а според други – на „молитвена закуска“. Защо от американското посолство казаха, че правителството няма нищо общо със закуската? Коментар на адвокат Константин Симеонов.

Херо Мустафа с тежки констатации за корупцията и за олигархията у нас. Но защо в края на мандата?! Коментар на Елена Поптодорова - вицепрезидент на Атлантическия клуб в България и бивш посланик във Вашингтон.

Слави направи нещо, което би трябвало да направят Кирил и Асен. А именно - пресконференция с всякакви въпроси от всякакви журналисти. Какво обаче не каза Слави, въпреки конкретните въпроси?

Журналистът Генка Шикерова - по теми, които следи от години: „златният гьол“ и „златното разсейване“ на Агенцията по храните, която не внесе навреме 70 лв. съдебна такса.

Трагикомична кореспонденция на тема корупция между „ЕвроДикоФ“ и Комисията по корупция в Народното събрание. Сами ще прецените дали тази комисия е за „противодействие“ или за „съдействие“ на корупцията...

Богдан Милчев от Института за пътна безопасност отново взима на мушка регионалния министър арх. Шишков. Докога Шишков ще отказва интервю само на един журналист и това е вашият клет Стажант.

Защо САЩ и Западна Европа толкова дълго се чудеха да пращат ли или не танкове на Зеленски? Как да разбираме „поръчковата“ (според Радев) статия на „Ди Велт“? Как се държат Парламентът и военното министерство след отпадането на срамното решение да не пращаме оръжие в Украйна? Позицията на проф. Тодор Тагарев.

Директорът на националните отбори в България Георги Иванов-Гонзо направи огромен гаф като каза, че „в националния отбор няма да допусне чернокожи футболисти“. Дават ли си сметка в БФС какво означава това? А Боби Михайлов не разбра ли, че по този начин става за смях също треньорът на националния отбор?!

Вени Марковски и компания раздават антинагради за журналистика, които (разбира се) биват подминавани с безразличие от редица медии и само Стажанта се интересува от тях. За критериите - разговор със самия Марковски.

Как двама депутати от „Български възход“ се опитаха да ни приближат към Европа по отношение на нови писти и нови лифтове в планините. И как бяха посечени от „здравите сили“, заради които на Витоша нищо не е направено от 40 години.

Пред БТВ и Нова шефът на „Нексо“ отказа да посочи къде се намира. Но май все пак беше разкрито неговото местонахождение. Кой е как го направи - в „ЕвроДикоФ“.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.